HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

John Delorean privát élete 2.

2011.08.19. 10:00 :: Sidaries

Pénteken valahogy általában komolyabb témákról írok, mintha a gyár és John Delorean csak és kizárólag komoly dolog lett volna, pedig volt ott sok vidám dolog is. Erről volt két példa Nick Sutton visszaemlékezésiből, most pedig előveszem egy régebben megkezdett sorozatomat és pár kis történet és infó lesz John Deloreanről, amit zömében Kathrine Delorean elmondásából tudok a dmctalkról.

1.

Egy időben John Delorean egy SAABot használt, amivel mindig New York utcáin parkolt. Mivel a rádiót folyton kilopták az autóból, ezért egy időben már annyira unta, hogy folyton ablakot is kell cseréltetnie a tolvajok miatt, hogy az ajtót nem is zárta. A sokadik lopás után ment a szokásos SAAB kereskedőhöz, hogy beszereltesse az új rádiót, észrevette, hogy nagyon hasonlít az előzőre. Ezért felírta a sorozatszámát, majd amikor megint ellopták és ő megint vett egyet, akkor észrevette, hogy ugyanazt kapta vissza. Háromszor játszotta ezt el, majd miután mindig ugyanazt a rádiót kapta vissza a kereskedőtől bizonyossá vált, hogy a kereskedő lopatja el és adja el neki újra és újra a rádiót.

John végül nem mondta el, hogy mi lett a történet vége, de amennyire Kathrine tudja, nem jelentette fel a kereskedőt, mert John soha nem hagyott ott egy kínálkozó üzleti lehetőséget. :)

2.

John imádott klarinétozni és habár még ösztöndíjat is kapott, hogy folytassa, mégsem érezte magát elég tehetségesnek. Ezért is jelentkezett az egyetemre és ezért lett mérnök. (szerencsénkre :) )

3.

John Deloreannek is volt Pontiac GTO-ja. Mégpedig egy babakék színű!

4.

John Delorean rengeteget olvasott. Mindig volt a közelében valami könyv, amit olvashatott. Netezni viszont nem tanult meg.

5.

John Delorean szinte minden zenét meghallgatott, bár a Jazz volt a kedvence, azon belül pedig John Coltrane. Egyszer még Kathrine Guns and Roses cédéjét (Use Your Illusion 1) is ellopta, amikor véletlenül az autóban hagyta. Hallgatott viszont elég sok klasszikus zenét is, de nem volt idegen tőle a Grateful Dead és Bon Jovi sem.
 

Szólj hozzá!

Címkék: john delorean

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr243162667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása