HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Twister 2

2017.09.20. 10:00 :: Sidaries

Két éve volt már egy Twisteres klipforgatás, arról írtam is itt. Most meg jött a következő rész, kellett megint a Delorean. Mivel továbbra is jó fej rockerekről volt szó, egyértelmű, hogy igent mondtam. Ennek ellenére nem ment könnyen a szervezés, mert elég nehéz 8-10 embert egyszerre szabaddá tenni, de végül csak sikerült egy szombat délutánban megegyezni. Gyorsan lemostuk az autót, amiről már akkor éreztem, hogy hasonlóan felesleges dolog lesz, mint a tibeti szerzetesek mandalakészítése, de mindegy, meg kellett tenni.

twister2_1.jpgKora délután találkoztunk egy kavicsbányában, amit ideális helyszínnek tekintett a zenekar, majd miután mentünk egy kört a fotóssal, elkezdődött a sminkelés, felkészülés. Közben készült néhány egyéb kép, próbálgatták a beállásokat, majd úgy egy óra múlva a rendes fotózásnak is neki lehetett állni.

Sokat erről nem lehet elmondani, a szokásos "Álljatok így!", "Pózoljatok úgy!", "Na még egyszer!", "Hogy nézel ki?", "Most miért kellett felfele nézni?", "Bírjad még ki öt percig!", "Vedd ki a zsebedből a kezed!", "Hol a napszemüveg? Nem látod, hogy mindenkin van?" "Most miért kellett háromra bebaszni?" vonalon mozgott a dolog. Persze marhára élveztük, habár a végére eléggé beborult és hideg is lett. Ami mondjuk a fotózás szempontjából előnyös volt, mert jobbak voltak a fények, de azért kellemetlen volt.

twister1_1.jpgMikor meglettek a képek, akkor nekiálltunk a videóknak, ami a kliphez kellett, amit néhány próbálkozásra fel is vettünk. Volt azonban egy jó kis zavar az erőben, mert a füstgépet nem tudtuk használni, mert bedöglött az aggregátor, de ez pár órán belül már nem is volt gond, mert kiderült, hogy egy oda nem figyelés miatt a dátum  is rajta maradt a videón. Sajnos a dátumprobléma már a zenekar főhadiszállásán derült ki, ezért a videók használhatatlanok lettek. Meg kellett beszélni az újabb találkozót.

twister3_1.jpgPár nap múlva új találkozó, de már csak hárman, csak a legszükségesebb cuccokkal. Plusz kör, de ezúttal már volt füstgép is, így jobb lett az egész videó. Csináltam is egy jó képet, miközben tele van a Delorean füsttel. A felső képen az autóban ül valaki. Csak szólok. És nincs rendesen lecsukva az ajtó. Végül ezek a videók már jók lettek, bele is kerültek a végleges klipbe.

A Delorean szépen bírta a zötyögést és a port, bár utána úgy nézett ki, hogy szinte fájt ránézni. Nem sokkal később újra kapott egy takarítást, mert így nem mehettünk vele Olaszországba.

4 komment

Címkék: videó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr8612878920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hdnctrl 2017.09.20. 10:24:35

Borzasztóan néz ki ez a zenekar. És nem a smink miatt.

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2017.09.20. 13:12:24

@scuynat: A rockzenészek szerencsére ilyenek. Tudom, hogy a lakossági techno esetén nem ez a megszokott, de ennek én csak örülni tudok. :)

hdnctrl 2017.09.21. 11:29:22

@Sidaries: lakossági (mainstream) technot pont nem hallgatok, és emiatt az előadókat se ismerem ;)

bopat 2017.09.27. 10:24:43

Nemcsak a zenekar, de a klip is borzalmas. Messziről látni hogy amatőrök csinálták.
A zenéről nem is beszélve. Borzalom.
Csak az autó miatt néztem végig, úgy ahogy...
süti beállítások módosítása