HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Quixotic - Highway Violence - Klipforgatás

2021.01.15. 10:00 :: Sidaries

Ez a klipforgatás még tavaly júniusban volt, de folyamatosan jöttek infók arról, hogy készül, készül, ezért úgy gondoltam, megvárom a végeredményt, aztán azzal együtt írom meg az egészet. Hát nem ment gyorsan, de mint tudjuk, jó munkához idő kell, az ennyire profi munkához meg aztán főleg. Na de ne szaladjunk előre, kezdjük az elején.

quixotic1.jpg

A klub facebook oldalán kerestek meg még márciusban, ahol egy kis kérdezgetés, beszélgetés után nagyjából kezdett nekem is körvonalazódni, hogy akkor mi is lesz ez az egész, és tetszett. Néhány csúszás már itt is volt, de sikerült összehozni egy júniusi estét, amikor 8 körül találkoztunk egy Komáromot elkerülő úton, aztán megbeszéltük a részleteket, majd elkezdődött a forgatás.

quixotic2.jpg

Ami baromi hosszú volt. Éjjel egy-két óra körül értem haza, addig pedig nagyon sokszor játszottunk el vagy az én esetemben inkább vártam végig egy-egy jelenetet. Nagyobb különlegességek nem voltak, a csapat végig profi volt, csak a végére már kicsit kezdtem unni, úgyhogy nem sajnáltam, hogy vége lett. 

quixotic3.jpg

Pár hónap múlva megérkeztek az überbrutál méretű nyersvideók, ott már látszott, hogy ez jó anyag lesz, majd tegnap előtt éjfélkor végül megjelent a klip is. Igaz csak másnap tudtam megnézni, de leesett az állam, annyira jól lett megcsinálva. Úgyhogy gyorsan megnéztem még egyszer, azóta pedig még egyszer. Nagyon sok kikacsintás, filmes utalás van benne, ebben kicsit a Ready Player One-hoz hasonló, a zene tökéletesen passzol a képi anyaghoz, az autók csodálatosak, meg az egész jól van összerakva, na! Meg kell nézni. Íme:

Voltam már pár forgatáson, de eddig ez lett a legprofibb klip. Még a 2013-as Interkozmosz lett ennyire a kedvencem, örülök, hogy én is hozzájárulhattam.

3 komment

Címkék: videó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr4016388388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2021.01.16. 08:51:58

a Ready Player One cak egy össze-vissza egymásra dobált frázisgyűjtemény. csak azért használtak visszautalásokat, mert látták, hogy menő.

ez a videó pedig nagyon profi, tudatosan vált egyik univerzumból a másikba, igazából az, hogy pár helyszínt felismertem, az extra, egyébként nemzetközi szinten magas színvonalú ez a cucc. megérte megcsinálni.

Gebbe 2021.01.20. 00:48:17

Hosszú este volt, de örültem annak, hogy egy jót tudtunk beszélgetni, amíg nyúzták az autódat

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2021.01.20. 09:03:39

@Gebbe: Én is! Elég nyűgös lettem már a végére, de megérte. :)
süti beállítások módosítása