HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Kisebb dolgok

2010.05.19. 09:03 :: Sidaries

Mindig összejönnek ilyen kisebb dolgok, amik egy külön bejegyzésre nem elegek, de  így összegyűjtve azért kiadnak egy írásra valót. Most megint egy ilyen gyűjtés lesz.

Az egyik, hogy a kölcsönbe kapott relém még mindig nem adtam vissza, mert nem sikerült időt egyeztetni, de nagyon igyekszem. A győri Deloreannel meg egyébként is történés van. Bizonyára emlékeztek, hogy az elmúlt pár hétben elég sok eső esett. :))) Amikor az egész kezdődött egy bazi nagy zuhéval, akkor a szerelő nem takarta le rendesen és mivel a szélvédő nincsen berakva, ezért beázott az egész! A tulaj másnap össze is szedte az autót és új szerelő után nézett. Láttam azóta az autót és szerencsére nem tűnik nagynak a kár, de akkor is eléggé para szerintem. Ja és észrevettem, hogy az autón 1982-es csomagtartó van, nem pedig 1981-es. Érdekes.

Egy másik, hogy Ed megint küldött kormányokat én pedig megint lebőröztettem neki. Már 7 Delorean kormány bőröződött le Tatabányán. Haladunk. :)

A harmadik pedig, hogy még írtam valamikor régen, hogy találkoztam az autóm sisterével, VIN7076-tal és tulajdonosával Andreassal. Én vittem neki pólót, ő pedig adott nekem egy Lufthansás szervízkönyvet. Olyat, amilyet a pilóták és a szerelők használnak az egymás közötti kommunikációra. Ő ebbe vezeti az autó összes javítását és adott nekem is, hogy tegyek így. Miután jó poénnak tartottam, ezért elfogadtam és az egyik mostani hétvégén szépen végigmentem a blogomon és beírtam mindent a szervízkönyvembe is. Itt van róla egy kép:

Írom bele a hibákat, dátumot, a pénzt, amit ráköltöttem, felhasznált alkatrészek, sikeres volt-e a munka. Igazából mindent ami fontos lehet. 

Itt hívnám fel ismételten minden jelenlegi és jövendőbeli Deloreantulajdonos figyelmét a dokumentáció fontosságára. Nagyon tudja növelni az autó értékét és jó visszanézni, hogy mi minden történt az autóval.

1 komment

Címkék: szerelés egyéb autó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr732014690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Suttora 2010.05.19. 22:22:11

Én Excell táblába írom, sokszor jól jön, hogy egy pillanat alatt ki tudom keresni, hogy mi mikor volt cserélve, javítva stb.
süti beállítások módosítása