HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Vége a szezonnak

2021.12.20. 10:00 :: Sidaries

Hát ez az év is elment és sokkal jobb rá visszanézni, mint a tavalyira. Meglehetősen sok bejegyzés volt a blogon, főleg az év közepétől, ami mutatja, hogy idén sokkal több említésre méltó esemény volt, mint tavaly. Igaz a vírus még mindig bőven velünk van, de mivel már nincs politikai akarat a megfékezésére, ezért nyugodtan lehet találkozózni, meg mindent csinálni, ami tavaly tilos volt.

Ezért volt NAAF is, ami igazán hiányzott tavalyról, igaz Agárdon a Lakeside Weekend még mindig nem volt megtartva, és kétséges, hogy a jövőben lesz-e. Amit sajnos a NAAFfal kapcsolatban is elmondhatok, szóval maradjunk annyiban, hogy a jövő év minimum kétséges a két fő találkozó szempontjából. Nem tartották meg továbbá az Eurofestet, ami elég nagy szívás, főleg, hogy szerintem szeptemberben minden gond nélkül meg lehetett volna, ha májusban nem is. 2026-ban lesz a következő, hát az meg még nem most lesz. Volt viszont egy emlékezetes találkozó Törökbálinton, egy kupac szülinapos, pár tévés és újságos megjelenés, és a Vurdonosok is kitettek magukért, szóval unatkozni azért nem kellett. Arról nem is beszélve, hogy két klubtalálkozót is tartottunk, ami igazán szép teljesítmény.

szepdelo.jpg

A legfontosabb esemény viszont egyértelműen az új Delorean volt, amit McFly szerzett az Edtől. A róla készült videó szerintem igen jól sikerült, igaz a feliratozásával még adós vagyok, de most, a téli szünetben igyekszek egy kicsit összekapni magam és befejezni, csak mindig meglepődök, hogy mennyire pepecselős munka is ez. Azóta már átment az autó az OT minősítésen és a műszaki vizsgán, erről lesz még egy bejegyzés, csak meg akarom várni, míg megérkezik a rendszám, hogy egy szép, teljes bejegyzés lehessen. A bürokratákat ismerve, szerintem ez már bőven jövő évre fog átcsúszni.

A saját autóm szerencsére gond nélkül lenyomta az idei évet is, a jövő évre azonban megint sok a dolog. A fékmunkahenger cseréje lesz az első, de a munka nagy része valamikor március környékén indul, amikor a Vurdon kicsit kezelésbe veszi a vasat, mert hát megint jön az OT vizsga és optikailag nem tökéletes a gép, van tennivaló. 

Szóval úgy tűnik, hogy kezdünk visszatérni a normális kerékvágásba, remélem a jövő év már hasonló lesz 2019-hez, az utolsó "békeévhez".

 matekepe1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb írás

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr4116787130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása