HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Vége a szezonnak

2023.11.25. 10:00 :: Sidaries

Ez az év egész jól sikerült. Volt ausztriai túra, NAAF pótlék, klubtalálkozó, minden, ami egy jó szezonhoz szükséges, na de ezeket mind megírtam korábban. Amire itt most kitérnék, az inkább az, hogy az év vége is elég erősre sikerült. Októberben és november elején - köszönhetően a jó időnek - volt öt szülinaposom / fotózásom, amik szokás szerint jó szórakozások voltak számomra, és amennyire láttam a másik félnek is. 

Aztán azt már említettem, hogy az év eleji szerelésben a benzincsövek cseréje volt a fő mutatvány, ami közel sem ment zökkenőmentesen. Két cső kivételével sikerült megoldani a cserét, de a maradék két cső csak nem akart az Edtől megérkezni. Végül a nyár közepén megjött az egyik, ezen a héten pedig csak meglett az utolsó is. Ezek majd a jövő év elején kerülnek a helyükre, mert most már túl nyálkás az idő, nem akarom kivinni a Deloreant, ha nem feltétlenül szükséges. Mert hát pár hete pont lemosattam, jó lenne, ha a telet már ilyen szépen töltené.

rezmanyifeny.jpg

Mert azért egy extra utam volt még ezen a héten, ugyanis az utolsó két szülinapost úgy csináltam végig, hogy a bal első gumiban volt egy szép nagy csavar. Szerencsére nem nagyon eresztett, így nem kellett vele az elmúlt hetekben foglalkozni, de mivel pont most van a téli gumiztatás ideje, ezért nehéz volt időpontot foglalni a szerelőhöz. Így a hét elején volt egy utam a szerencsére aránylag száraz időben, és meg lett javítva a lassan már csere érett gumi. Plusz akkor kapott már egy centírozást is, mert az sem volt már több éve, és aminek köszönhetően fékezéskor most már szinte egyáltalán nem ráz. Pedig már tervben voltak véve jövő év elejére az új féktárcsák, így lehet, hogy nem is lesz rájuk szükség. A gumijavítás centírozással 12000 Ft volt.

Végül pedig még egy dolog. Azért ezen a napon jelenik meg a blog, mert november 25-én van a Delorean szülinapja, és éppen ma lett 42 éves. Boldog szülinapot neki!

Szólj hozzá!

Címkék: vezetés szerelés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr8418263781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása