HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Itt a tél

2008.11.24. 08:57 :: Sidaries

Hétvégén megérkezett a tél és ez az autóra és a blogra is hatással lesz. A Delorean alvázára normál esetben egy dolog káros, és ez a só. Mivel elég jó esélyt látok arra, hogy ezen a télen is sózni fogják az utakat, a Delorean téli álomba fog merülni. Persze ez nem azt jelenti, hogy majd tavasszal találkozunk, de a régóta mondott frissítésritkítás most már lassan tényleg bekövetkezik, és a megjelenő frissítések is általánosabbak lesznek. Még nem tudom, hogy ez pontosan mit fog jelenteni, de a heti három frissítés lesz a maximum.

Most hétvégén nem nagyon volt időm az autóval foglalkozni és a hétvégi lanparty is úgy tűnik, hogy a Deloreantól veszi el az időt. Szombatra megbeszéltünk egy találkozót egy amerikai autóstalálkozós ismerősömmel, mert szeretett volna az autóról képeket csinálni, de a hóvihar miatt kicsit eltoltuk az alkalmat.

Ja és még valami. Ha leesik az első hó és még nem sózták széjjel az utakat, akkor mindenképpen kimegyek egy tesztvezetésre. Kiváncsi vagyok, hogy viselkedik a Delorean havon, jégen. :)

Szólj hozzá!

Címkék: rizsa

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr92785368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása