HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Élet a gyárban V.

2009.04.24. 10:12 :: Sidaries

1981 augusztus: Beszélgettem ma a főnökömmel ebédnél, elég gondterhelt volt az arca. Kérdeztem mi a gond, erre azt mondta, hogy minden rendben van, de érkezett pár rossz hír a tengerentúlról. Azt mondják, hogy mélyül a recesszió és mindenhol akadoznak az eladások. John Delorean optimizmusa viszont töretlen és úgy döntött, hogy továbbra is tartjuk magunkat az ütemtervhez és fokozzuk a termelést. A főnököm azt mondja, hogy ez most igazi dupla vagy semmi helyzet. Ha bejön, akkor bebiztosítjuk magunkat, de ha nem akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülhet a gyár. Erről eszébe jutott, hogy van névjegykártyája John Deloreantől és meg is mutatta én pedig lefényképeztem.

Nagyon szép igényes darab. Pont mint az autó.

1981 szeptember: Nagyon beindult a gyártás. John tényleg komolyan gondolta a gyorsítást. Napi 50 autót készítünk. A minőségi kifogások miatt még jobban odafigyelnek a Minőségellenőrző körök munkájára. Láttam is egy hivatalos levelet tavalyról John Deloreantől, amiben erre hívja fel Eugene ( A DMC elnöke ) figyelmét. John valami újságból vette az ötletet.

1981 november: Napi 80 autót gyártunk. Hihetetlen mennyiség, teljes erővel üzemel a gyár. Gondolkodnak a második sor beindításán is, de megvárjuk még az évvégi eladások alakulását. A hónap végére 7199-ig értünk el a VINszámmal. Az elmúlt 3 hónapban több mint 3500 autót gyártottunk. Ez több, mint az év többi részében összesen. Egy VIN-re kimondottan emlékszem. Úgy érzem, hogy VIN 7075 különleges autó lesz és sokat fog tenni azért, hogy az álmunk sokáig éljen. ( :) ) Ez is a Delorean fő szlogenje idén:

Live the Dream

azaz Éld át az álmot. Ez a hónap tényleg egy álom volt.

1 komment

Címkék: élet a gyárban dtl

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr441083442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kinderdmc · http://www.jacabuli.hu 2009.04.24. 19:21:01

"Úgy érzem, hogy VIN 7075 különleges autó lesz és sokat fog tenni azért, hogy az álmunk sokáig éljen. ( :) ) Ez is a Delorean fő szlogenje idén:

Live the Dream

azaz Éld át az álmot. Ez a hónap tényleg egy álom volt.,,

Ez a fényképész a jövőbe látott :) és igaza lett!!!Mert DeLoka sokunk álmát teljesitette be a létével ,és van akinek már nem álom aminek örülök,de ha minden álom ilyen szép akor szivesen álmodok.Remélem azért egyszer mindenki (DeLorean függök) álmodozhat a saját DeLorean-jében (Még egy DeLoreanról) :)))
süti beállítások módosítása