HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

A Deloreanközösség VI.

2010.07.19. 09:31 :: Sidaries

Igaz hétfő van, de mivel hirdetnivaló nincs viszont pénteken elfelejtettem írni, ezért bepótolom azt. Szóval kellemes pénteki érzetet kívánok! :)

PjGrady lesz a mai szerencsés, akiről mindenképpen szólni kell a Deloreanközösséggel kapcsolatban. A Delorean ONE-ról már szóltam, bár azt nem írtam, hogy azért van a nevükben a ONE, mert ők voltak a legelső Deloreanszerviz, PJGrady pedig az, aki amióta Delorean létezik, azóta Deloreankereskedő. Igazából ők 1981 óta az egyetlen folyamatos Deloreanszerviz a világon.

Magát az autószerelést is kb. az autó születésével kezdték. Már az 1900-as évek elején hivatalos Chevrolet eladó és szerviz voltak, majd mindenféle GM termékre álltak át, végül pedig a Delorean lett a hivatalos profiljuk. Jelenleg Rob Grady a főnök és az ő vezetésével elég sok fejlesztést vittek végbe. A szokásos kisebb dolgokon felül főleg az acélmegmunkálással kapcsolatban értek el nagy eredményeket. Ők találták ki, hogy hogyan tüntessék el az X-et néhány autó elejéről, Elég jó eséllyel tudnak acélelem hibákat javítani stb.

Több autót is felújítottak, pl. a VIN502-es ikerturbós Legend Deloreant és elég sok prototípussal is foglalkoztak. 2005 Májusa óta már Angliában is van egy telephelyük, ahonnan az európai tulajdonosokat látják el alkatrésszel.

Talán páran találkoztatok képekkel, amelyiken DeloreansForSale.com logó volt. Ők összeolvadtak PJ Gradyvel és a két oldal adatbázisa már egy helyen elérhető. Nagyon sok találkozón megjelennek, Rob Grady elmondások alapján igazán barátságos és nagyon ért ezekhez az autókhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: közösség

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr992160330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása