HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Boldog Karácsonyt!

2011.12.26. 10:00 :: Sidaries

Gondoltam jó ötlet lesz Boldog Karácsony posztot írni, de miután ez egy Deloreanblog, ezért valami Deloreanes dolgot is ki kéne találni hozzá, nem? Hát eszembe jutott valami. Megírtam ezt a bejegyzést, örültem neki, aztán a fórumon sztriki meg belinkelte ugyanezt a képet és ezzel lelőtte az egész bejegyzés poénját, mert azóta már szerintem mindenki látta az országban. Viszont ki már nem törlöm, így jártatok. 

Szóval van egy jó kis levezetés, hogy miért is nincsen Télapó, aki hozza az ajándékokat. Itt elolvasható: Link (Most itt emelkedjünk felül a december 6 és december 25-26 közötti ajándékozás technikai problémáin, miszerint most akkor a Jézuska és a Télapó mikor is dolgozik pontosan.).

Szóval olvasva ezt a levezetést, elfogadhatónak tartom, de egy valamit elfelejtett a kedves fizikában jártas, ám autóstörténelemben képzetlen cikkíró. Ezek a mondák régen keletkeztek, amikor még a Télapó az akkori kezdetleges eszközökkel is el tudta látni az akkor még megfelelő számú gyerek igényeit. Az emberiség száma azonban azóta indokolatlanul felduzzadt és ő is észrevette, hogy Rudolf és kollégái sajnos már nem megfelelőek erre a logisztikai rémálomra és kénytelen volt kicsit fejleszteni az eszközparkján.

Feltételezem, hogy egy teljesen szabályos közbeszerzési eljárás során végül egy Delorean DMC-12 mellett döntött, mert mindenki tudja, hogy beépített fluxuskondenzátorát megfelelően használva nem probléma a szűkös határidőn belüli feladatteljesítés. Így a probléma megoldódott, a Télapó könnyedén tudja teljesíteni a vállalását és a sok kis poronty vidámat játszik Karácsony másnapján a kézhez kapott új játékokkal.

Az előző elméletet alátámasztandó, egy hivatalos a Télapó Kft. által kibocsátott képet is közlök a boldog Télapóról és vadiúj szerzeményéről.

 karacsonyidelorean.jpg

 

1 komment

Címkék: rizsa

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr743491190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása