HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

John Delorean válása II.

2013.03.29. 10:00 :: Sidaries

Egy újabb probléma is adódott, amikor kiderült, hogy John bírósági ügyei komoly negatív hatással vannak Christina karrierjére nézve is. A modellségből már kezdett kiöregedni (34 éves volt akkor), de a televíziós szereplései megszaporodtak, (Ekkor kapta meg az A.M. Los Angeles talkshow egyik műsorvezetői székét.) és filmekben is feltűnt. Ebben az időszakban Christina ajánlatot kapott, hogy szerepeljen az Optica cég marketingkampányában, amit ő nagy érdeklődéssel fogadott. A cég Beverly Hillsben tartotta meg a sajtó számára a kampánynyitóját, ahova Christina is hivatalos volt. Amikor visszajelzett, hogy akkor mennek, a cég szólt, hogy jó lenne, ha csak egyedül jönne. John nem kívánatos személy lett.

Végül a per augusztus 16-án ért véget, amikor is Johnt minden vádpont alól felmentették. A pillanatnyi megkönnyebbülést azonban nem követte hosszú nyugalom. Szinte azonnal kiderült, hogy John további perek elé néz a csődbe ment cég gazdálkodásával kapcsolatban, amik még évekig fognak tartani. Christinának pedig ehhez már nem volt ereje.

johnandchristina3.jpgA per alatt a család Los Angelesben, Christina szüleinél lakott, de amikor vége lett, azonnal albérlet után néztek, mert Christina Los Angelesben kapott munkát. Oda azonban Christina már csak egyedül költözött el a gyerekekkel. John kérlelte, hogy adjanak még egy esélyt a házasságuknak, de Christina mindenképpen külön akart menni egy időre, amíg leülepednek a dolgok. "Egyikük sem csinált jelenetet, nem utálták meg egymást, csak megpróbálják külön és majd meglátják, hogy így hogyan működik." - mondta egy közeli ismerős.

johnandchristina4.jpgEkkor még nem váltak el, megpróbálkoztak a házassági tanácsadással is, de kicsivel később már nem volt reménye a kapcsolatuknak. Az ismerősök sem nagyon biztatták Christinát. Szerintük John megbukott és a karrierje csúcsán levő Christinát ez után már csak visszafogná. Végül ő is meggyőzte magát. "Amikor Johnnak szüksége volt rá, én ott voltam és semmit sem kérdeztem. Most a magam dolgaival kell foglalkoznom." A válást végül 1985 áprilisának elején mondták ki. A válással John mindent elvesztett. A cége tönkrement, a pénze ügyvédekre ment el, a hírneve romokban hevert és még a családja is elhagyta.

Végül pedig még van két fontos dolog. Az első, hogy voltak, akik az egész válást csak színjátéknak gondolták azért, hogy Delorean vagyonának egy részét átmentsék az egykori feleség biztonságos bankszámlájára, ahonnan a hatóság már nem tudja levenni akkor, amikor majd Johnnak fizetnie kell a következő perek utáni büntetéseket.

A másik pedig, hogy Christina 1981-ben megismerkedett Anthony Thomopoulos médiamogullal, az ABC Broadcasting Group elnökével, akinek a csatornáján később megkapta a korábban már említett A. M. Los Angelest. Ővele később elég jól összebarátkoztak. Olyannyira, hogy 12 nappal azután, hogy kimondták a válását John Deloreannel, össze is házasodtak, akitől később két lánya született Arianna és Alexandra. A gyors esküvőt Christina családja nem nézte túl jó szemmel és fia sem jelent meg a rendezvényen. Jelenleg férjével és családjával Los Angelesben lakik és ékszer és bútortervezéssel tölti az idejét.

christinaandtony.jpg

Zachary ekkor már az apjánál lakott. Kettejük kapcsolata John haláláig normális maradt, bár nagyon ritkán találkoztak, igaz mindkettőjükben maradt tüske a másik vélt vagy valós viselkedése miatt.

Szólj hozzá!

Címkék: nők john delorean dtl

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr25157946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása