HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Nem úsztam meg

2014.12.10. 10:00 :: Sidaries

Írtam a múlt héten hogy a rossz időt egy kis természetbarát autómosással próbáltam feldobni, nem átütő sikerrel. Pár napra rá még egyszer kiálltam, de az már semmit sem számított, mert csak olyan szemetelős semmire nem jó eső volt. Kicsivel később viszont jött egy pár napos napsütés és éreztem hogy ez égi jel arra, hogy úgysem fogom megúszni a rendes autómosást. Sok időm nem volt - elvégre munkaidőben voltam - szóval kiálltam az autóval, gyors "Before" fénykép, aztán slag, rongy és nekiestem.

mosaselott.jpg11.14-kor álltam neki, locsoltam a vizet, közben mostam a ronggyal, gyorsan körbeértem, aztán még egyszer vissza a problémás helyekre és 11:26-kor már készen is volt az "After" kép, én pedig elkönyveltem egy közepes esőnek megfelelő elázást.

mosasutan.jpgSzóval miért is írom meg ezt? Igazából a két időpont miatt, mert minden előkészülettel, unómunkával együtt a Delorean 90%-os tisztasági fokra takarítható negyed óra alatt, ami szerintem elég jó. Egy újabb negyed óra már 99%-osra hozná, ami egy tipikus oldtimer esetében szerintem közel sem elérhető. Jó dolog ez a rozsdamentes acél, főleg így télen, mikor nem kell a pöttyösre száradástól tartani.

Mellesleg egész jól látszik a különbség a két kép között, főleg az ajtóknál. A nagy felbontású képeknél még jobb, de azt itt úgysem mutatom meg. :)

Szólj hozzá!

Címkék: használat

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr846970841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása