HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Nyíltnap

2015.08.28. 10:00 :: Sidaries

Egy jó kis 1997-es cikket találtam mára, ahol a DMCH által megvett KAPAC alkatrészbázisról és pár ezzel kapcsolatos dologról van szó Knut Grimsrud tollából  Már 18 évvel ezelőtt is elég aktív volt a klubélet.

openday.jpg

A legjobb kis raktár Texasban

Egyelőre még nem költözött át a raktár Texasba, de mindez megtörténik, amint a Delorean Motor Company minden ehhez szükséges dolgot elintézett. Ahogy a legutóbbi számban is említettem, Stephen Wynne, a texasi DMCtől megvette a KAPACtól a fennmaradó egykori alkatrészdepó maradékát. Mielőtt a raktárkészlet átszállításra kerül, a DMC egy nyílt napot szervez a raktárba. Ez az esemény ugyanolyan fontosnak ígérkezik, mint az éves Delorean Expo, és minden technikai dolgokra fogékony Delorean rajongónak nagyon izgalmas lesz. Lesznek szakemberek által tartott technikai szemináriumok, szociális és autóval kapcsolatos események is. Warren a DMC-től igazán szívesen tájékoztatott minden eseményről, amikor hívtam és azt mondta, hogy nyugodtan hívhatja bárki a (281)568-9573 -es számon, akinek kérdése van.

(Egy kis kitérő. Warren Wallingford az új DMC alkalmazottja volt évtizedekig. Két éve halt meg, Amerikában a Delorean tulajdonosok elsöprő többsége ismerte, ő volt a DMCH hangja, ő vette fel a telefont. Pár éve, amikor beindították a live chat szolgáltatást, még én is beszéltem vele pár szót.)

A következő információkat a DML-ről szedtem és most szó szerint idézem:

Azt mondják, hogy Stephen Wynne és a DMC egy Deloreanes eseményt fog tartani az egykori KAPAC raktárban, a november 1-2-i hétvégén Colombusban (Ohio). 

Az előző KAPAC eseményektől eltérően, ez egy sokkal teljesebb esemény lesz, egy versennyel és technikai szemináriumokkal. Ez egy nagy lehetőség, hogy a Delorean történelem egy fontos részét láthassad és magad is megnézhessed, hogy még milyen sok alkatrész van. A több mint 4000 m2-es raktár megvétele óta Stephen és a DMC alkalmazottai folyamatosan dolgoznak a raktárkészlet rendszerezésén és a jövő évi szállításra felkészítésén.

A DMC óriási szerencséjére segítségükre van Leif Montin (Az eredeti DMC Nemzeti Alkatrész Menedzsere), aki támogatja őket a rendszerezésben, a raktározásban és a mozgatásban is. Ezen az eseményen Leif is jelen lesz és szívesen válaszol minden kérdésre.

Az ütemterv még nem végleges, de egyelőre így néz ki:

Október 31, péntek, 7:00- : Gyülekező egy még később kihirdetésre kerülő helyen.

November 1, szombat 8:00-11:30 : A csapat fele megnézi a raktárat, a másik fele a technikai előadásokon van.

November 1, szombat 13:00-16:30 : A csapat másik fele nézi meg a raktárat, az elsők pedig a technikai előadásokon vannak.

November 2. vasárnap 8:00 : Verseny, reggeli, majd talán egy raktárnéző repeta.

Egy közeli hotellel már tárgyalunk a kedvezményes árakról. A teljes információ túl hosszú lenne ide, ha valakit érdekel ez a nagy esemény bővebben is, akkor hívja a DMCH-t a következő számokon:

(281) 568-9573 Voice
(281) 568-9386 Fax
delorean@mail.org

Szólj hozzá!

Címkék: közösség dtl

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr767734032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása