HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Egy szülinapos és egy kis találkozó

2024.08.14. 10:00 :: Sidaries

Furcsa ez a szezon. Az év első felében a szerelés volt a fő tevékenység, mert valami mindig megdöglött, aztán május nagyon erősen sikerült, de aztán a Classic után elfogytak a programok. Így aztán június és július nagyon takarékon ment le, párszor mentem csak a Deloreannel, akkor is csak a környéken, de más nem történt. Aztán jött augusztus, és ez a hónap megint pufira van rakva programokkal. Már szeptember eleje is alakul, de aztán úgy tűnik onnan már lazább lesz. Ezért most elkezdem megírni, hogy eddig mi volt.

Először is volt egy szülinapos. Biatorbágyra mentem találkozni vele, a Premier Outlethez, és ezúttal szerencsénk volt, nagyon kevesen jártak arra, egyáltalán nem zavartak minket a beszélgetésben. Meglehetősen szokványosan ment le a dolog, beszélgettünk, mentünk egy kört, megint beszélgettünk, sztoriztunk (főleg én), aztán csak úgy beszélgettünk mindenféléről. Ami más volt, hogy kiderült, hogy itt rendes metálos arcokról van szó, bár azért tegyük hozzá, látszott már a megjelenésükön is. Emiatt pedig megbeszéltük az aktuálisan hallgatott zenéinket is a Deloreanen felül. Hazafelé pedig külön jó volt, hogy az autópályán találkoztam egy ismerőssel és két cseh importvikinggel egy VW Golfban, akik 20 percig követtek és fotóztak. Szóval ez a szülinapos találkozó még a szokásosnál is jobban sikerült.

delorean4.jpg

Aztán másnap volt egy rendes találkozó is, ami a Authentic Piknik nevet kapta és Pusztazámoron tartották egy kastélyparkban. Kicsit úgy voltam vele, hogy jópofa kis találkozó lesz, pár szép és egy kupac erősen átlagos veteránnal, ahol ellébecolok egy kicsit, kifekszek a fűbe és lesem az eget, aztán 5-6 körül hazamegyek. Emiatt nem a Duduval mentem, hanem inkább az unokaöcsémet kérdeztem meg, hogy lenne-e kedve, és nagy örömömre és meglepetésemre volt neki. Így aztán reggel összeszedtem, és elhúztunk Pusztazámorra, és kicsit korábban értünk oda, mind gondoltuk. 10 órára szerettem volna, de már háromnegyedkor ott voltunk. Ami igazából jó is volt, meg rossz is. Jó volt, mert még kevesen voltak, így a kötelező fotózáson hamar túlestünk, de kicsit rossz, mert még kevesen voltak, talán a 7-8. autó lehettünk, ezért beállás után csak ténferegtünk össze-vissza, nem volt még sok néznivaló.

pusztazamor1.jpg

Kicsivel később azért nekiálltak gyűlni a népek, és természetesen az autók is. És egész mutatós társaság gyűlt össze. Volt egy sor különféle Porsche, egy sor BMW, egy nagyon szép Mercedes mellettünk, Ford T modell, rendőr Zsiguli, szép Indian motorok, és még egy jó kupac mindenféle érdekesség, összesen kb. 40-50 autó. Viszont elég jó volt a merítés, nem voltak lepukkant búcsus szemetek. Egyet levéve, de azt nem mondom meg, hogy mi volt, mert megsértődik, ha olvassa. :) Külön örültem a Classicos Kacsás ismerőseimnek, velük eldumáltunk egy darabig.

delorean5.jpg

A helyszín kimondottan jó volt. Elég meleg volt, de a kastélyparkban a szép nagy fák alatt ezt nem nagyon éreztük. Volt egy kis tó is, amire habár ráférne egy kis gondozás, szintén jól mutatott. Egy problémát azért megemlítenék. A maximum 50 autóhoz, valamint a látogatókkal együtt kb. 200-300 emberhez nem volt elég az egy büfé. Ahol ráadásul egyes dolgok még el is fogytak, ami meg volt, annak eléggé balatoni árai voltak. Viszont miután kiálltuk a fél órás sort, jó ennivalót kaptunk, arra nem lehetett panasz.

pusztazamor2.jpg

Na de a lényeg, hogy jól elvoltunk, és 5 után egy kicsivel el is kezdtünk összepakolni, és hazagurultunk. Nagyon jó kis rendezvény volt, és ahhoz képest, hogy ez volt az első, kimondottan dicséretes volt a szervezés. Az unokaöcsém pedig - aki először volt velem - úgy látom nagyon élvezte az autóval járó felhajtást. Hát igen. A Deloreant mindenhol megnézik.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr2618465741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása