HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Karácsonyi menetrend

2008.12.22. 11:38 :: Sidaries

Úgy gondolom, hogy a blog szerkezete és frissítési rendszere a következő lesz.

Hétfő: Ilyenkor csak gyorsabb, kisebb bejegyzések lesznek, tehát ilyenkor lesznek az ilyen bejegyzések mint ez, és esetleg néhány minimális kommentárt kívánó érdekesség.

Szerda: Ezeken a napokon lesznek kimondottan a saját autómmal kapcsolatos bejegyzések. Mivel általában hétvégenként vezetem, ezért nem lehet minden nap írni róla. Főleg nem érdekes dolgokat.

Péntek: Itt lesznek az általánosabb témák. Pl. ezen a napon fogom folytatni az evolúciós sorozatot, és majd itt lesznek az ilyen fajta ismeretterjesztő témák.

Visszatérve pedig a kezdeti témára:

Most, hogy jönnek az ünnepek, kapásból felülbírálom az előbb írtakat és a teljesen rendszertelen frissítésre teszem le a voksomat. Szóval a Karácsony és a Szilveszter miatt fogalmam sincs, hogy hogyan lesz időm a blogra irogatni, szóval majd ha lesz, akkor lesz, ha meg nem, akkor nem.

Utószóként, pedig továbbra is igaz, hogy ha valakinek ötlete van, hogy miről írjak, az írja meg, mert kábé 2 hónapra való anyagom van aztán ha nem találok ki új dolgokat, akkor még ritkább lesz a frissítés. Hiába, ha egyedül vagyok, akkor kevés dolog történik. :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb írás

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr61836412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása