HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Balaton V8 - Szántód

2010.05.26. 13:27 :: Sidaries

Egy kisebb gebaszt levéve nagyon rendben volt a múlt hétvége is. Mint írtam a blogon és a levlistán is Szántódon voltam a Balaton V8 amerikai autós találkozón. Nagyon jó móka volt, megint találkoztam sok érdekes és amerikai autós szempontból fontos emberrel.

A reggel szokásosan indult. Hazaérkezés, Deloreanbe átülés, indulás. Annyi különbség volt, hogy beraktam az új RPM relémet és már azzal tettük meg az utat. Szép időnk volt mindkét nap, csak estére hűlt le egy kicsit a levegő. Na de ennyi a rizsa dolgokról, inkább csak pár érdekes dolgot emelnék ki.

Az egyik, hogy Mentos és haverja már ott voltak mire mi odaértünk és a felvonulásra is egy kicsit késve tudtunk csak csatlakozni. A visszaérést követően meg is beszéltük, hogy el kéne menni abban a hadtörténeti parkba amit útközben láttunk és szereztünk is hozzá egy szponzort egy izlandi iskolabuszos (Az úgy volt, hogy a tulaj két évig élt Izlandon, de a válság miatt haza kellett jönnie. Akkor pedig már lábon hazahozta az ottani kedvencét, egy 14 fős iskolabuszt. Ez külön bejegyzés lehetne. ) személyében. :)

Bazinagy egy valami ez. Kábé 2,5m magas, de most akarnak még nagyobb kerekeket tenni rá. Szóval vele mentünk, de elég hülyén néztünk ki négyen egy ekkora buszban, ezért nyitott ajtóval végigkérdezgettük az embereket a kempingben, hogy "nem akarsz tankot nézni?" Aki akart, az beszállt és így a végén meg is lett a 14 fős utaslétszám.

A tanknézés meg aztán főleg nagyon jól sikerült. Mentünk BMP-vel, belemásztunk tankokba, belelestünk helikopterekbe meg minden ilyesmi és közben pedig hallgattuk az előadó hihetetlenül élvezetes stílusú előadását. Vérbeli katona a fickó és a segítője is, habár rendkívül különböző személyiségek. Szerintem pár órát lazán eltöltöttünk ott, mire visszaértünk a kempingbe.

Utána további beszélgetés, este huppogós zenére nem alvás (az egész kempingben csend volt, csak mellettünk gondolta úgy pár suttyó, hogy ilyen is kell), majd másnap lassú szedelődzködés és a hazaút maradt. Persze csak miután átvettem (pontosabban a Béb átvette) a legújabb szerzeményünket, a találkozó sebtében alapított Legfuturisztikusabb Autó díját.

Az egyetlen negatív élmény hazafelé ért, amikor egy félig szenilis német nyugger gondos körülnézés után kikanyarodott elém és satufék után kábé 2 méterre tőle tudtam megállni. Hát mutattam neki egyezményes nemzetközi jeleket az kétségtelen. Szerencsére innentől már eseménytelen volt a hazaút és békében be tudtam állni a szokás szerint 100% ujjlenyomat Deloreannel.

1 komment

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr822032788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hdnctrl 2010.05.27. 12:00:46

hmmm... le kell szögeznem, hogy a DMC-vel szemben NEM az én Hondám áll! :D
süti beállítások módosítása