HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Múlt szombati túra I.

2010.07.21. 08:58 :: Sidaries

Említettem, hogy szegény Deloreant elhanyagoltam mostanában. Azt hiszem, hogy a múlt hétvége mindenért kárpótolta szegénykét, de olyannyira, hogy még meg is lepődött.

Kezdődött azzal, hogy Dexter barátom meghívott a születésnapjára és az lett az egyik fix pont. Mivel ez a móka csak délután kezdődött, ezért az előtte levő időt úgy gondoltam hasznosan kéne eltölteni, ezért beszerveztem még annyi programot, hogy előreláthatólag két részben fogom leírni.

Először is hétkor keltünk a Bébbel, aztán mentünk az autóért, bepattantunk és elmentünk a Zsigához, aki éppen egy újonnan szerzett, bár ha jól emlékszem bontásra váró Jaguárt tesztelt. Ővele is megbeszéltem egy találkozót, mert az ajtóimon megint volt egy kis állítanivaló, mint kábé folyamatosan az elmúlt két évben. Amikor tavaly összerakta, akkor gyönyörű munkát végzett, de mivel hidegben rakták össze az ajtókat és húzták meg a torziós rugót, ezért most a nagy melegben (szombaton laza 37 fok volt) elég nagyot ütnek felfelé nyitáskor, ezért egy kicsit gyengíteni szerettem volna rajta. Ja és ki is fizettem a tavalyi munkáját. Nem vagyok büszke rá, de csak most tudtunk összefutni.

Lehet látni a képeken, hogy az ajtó felső része úgy néz ki, mintha teljesen új lenne, pedig mindegyik a régi alkatrész, csak rendesen lekezelve. Jó anyag.

Mikor odaértünk egy kis beszélgetés után neki is álltunk (bár inkább állt) a munkának és kb. fél óra alatt a jobb ajtó már készen is volt. A balos rugót nézve viszont inkább ahhoz nem nyúltunk. Azt mi már elbasztuk annyira, hogy inkább örülünk, hogy annyira jó, hogy nem kell cserélni.

Szóval most már eljutottam odáig, hogy most már tényleg készen van az ajtóbeállítás, most már nem nyúlok hozzá. Komolyan.

Miután ezzel megvoltunk, akkor még további beszélgetés és tesztvezetés Dubniczkianak. Azt még nem mondtam, hogy ő is eljött, mert már régen találkoztunk. Ki is próbálta mindkét autót és mondta is, hogy kívülről nehéz elképzelni, hogy ennyire különbözőek legyenek. Ahogy Zsiga mondta az enyém olyan mint egy kitaposott cipő, az övé viszont teljesen újszerű, bejáratós. Egy kis finomhangolás esetleg még ráférne.

Ez után pedig lassan készülődtünk és továbbálltunk. Ja és kipróbáltuk, hogy hogyan lehet hárman menni a Deloreanben. Elég nehezen, a film hazudik. :)

2 komment

Címkék: szerelés találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr572165403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dubniczkia 2010.07.21. 10:14:39

Meg1x nagyon koszonom a lehetoseget!!! :)
Nem is olyan kenyelmetlen harman! :D :D :D

bopat 2010.07.22. 12:17:11

Hát el sem tudom képzelni hárman ebben az autóban..
süti beállítások módosítása