HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Múlt (múlt) szombati túra II.

2010.07.28. 08:56 :: Sidaries

Ott hagytam abba, hogy eljöttünk a Zsigától és megindultunk Győr felé. Az útról annyi maradt meg, hogy valami olyan iszonyatos meleg volt, hogy meg lehetett dögleni. A légkondi folyamatosan fújta a hideget, de ahol a nap rám sütött ott egyből égetett is. Emiatt, de főleg az elmaradt reggeli miatt megálltunk Bábolnán a McDonaldsban, és pihentünk, ettünk egy kicsit.

Az út folyamán, hogy a paranoiámat is előhozzam folyamatosan néztem az autó hőmérsékletét hangjait és találtam is parázni valót. A motor hőmérséklete a negyed fölé ment egy kicsivel, ami teljesen normális, de mikor megálltunk hallottam, hogy a benzinpumpa jóval hangosabb a szokásosnál. Hoppá, valahol azt olvastam, hogy ilyenkor már nem sok van neki hátra, megint lehet Deloreanre költeni. :)

Innen mentünk tovább jópár ismerőshöz, beszélgettünk, szokásos. Egy dolgot emelnék csak ki a szülinapi parti előtt, ez pedig Narzis, akivel az EVE-Online-ban egy cégben vagyunk. Itt egy kis reklám a játéknak és az oldalnak: Igazi felnőtt MMO, ha valaki játszik, akkor lehet minket keresni.

Ez után a találkozó után mentünk tovább a szülinapi partira és mivel kb. 2 órán keresztül pihent az autó árnyékban, ezért a pumpa hangja is visszaállt a normálisra. Itt kezdtem megnyugodni, hogy talán kibírja még a napot.

A szülinapi móka nagyon jó volt, volt egy kis tesztvezetés ajándék jelleggel, frankó kaja, instant egy liter ivás és utána pedig autópályán hazacsapatás. Kemény nap volt, de megérte.

Majd másnap meg is rendeltem a benzinpumpát és egy gumitartót hozzá. Majd ha meglesz a full ár, azt is megírom, úgy tűnik McFly megint jön egy minimális szerelőnapra.

Még a végére egy teljesen off dolog. Már másodszor volt Deloreanos rémálmom. Azt álmodtam legutóbb is és most is, hogy a külső acélrész rozsdásodik. Nagyon durva! )

 

3 komment

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr102181566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bopat 2010.07.28. 11:02:38

Nyugi, nem rohad az. Az enyém sokkal rosszabb állapotban van, de ott is tökéletes a rozsdamentes acél :)

Narzis 2014.11.12. 12:41:58

Így négy évvel a cikk születése után látom, hogy meg vagyok említve itt. :)

\o/
süti beállítások módosítása