HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Évzáró találkozók

2010.10.06. 10:37 :: Sidaries

Kicsit sok program lett mostanában. A múlt hétvége is elég sűrűnek sikerült és a most hétvége is az lesz, habár hétfőn még olyan lazának tűnt. A múlt hétvégén megtartottuk az évzáró találkozót, igaz annyira nem sikerült nagyra, de ezt betudom annak, hogy igazából önkényesen kijelöltem egy időpontot és aki tudott, jött. Igaz, ezért nem is adtunk neki nevet.

Azért összegyűltünk páran, Zsolt, Kinder, Jómagam és Invisibleman valamint mindegyikőnk csatolt részei. Megvolt ezen felül a szokásos hideg is, hogy igazán otthonosan érezzük magunkat. A nagyobb lélegzetvételű beszámoló majd érkezik remélhetőleg pár napon belül, a főoldalon majd olvasható lesz. Itt is hirdetem majd. Most viszont inkább a nap további részéről írok.

Akinek vannak képei, az legyen szíves feltölteni az ftp-re.

Miután hazavittem a Bébet, összeszedtem az Apát, aki kitalálta, hogy vigyem el Tatába. Akkor pedig már a Delorean lesz a taxi, ha úgyis így benne vagyok a mászkálásban. Mentünk, megvártam és jöttünk is. Ez így leírva rövid, de valójában olyan 4 óra volt. Viszont amiért ezt leírom az az, hogy kábé először az Apa is azt mondta, hogy "Ez egy jó autó". Igaz hozzátette, hogy ha karambolozok, akkor azt ebben nem lehet  túlélni és hogy kilátni sem lehet belőle, de akkor is haladunk. :)

A gép egyébként tényleg jó, bár az idegbaj kerülgetett, mikor megint megláttam, hogy kicsit csöpög a hűtővíz. Attól tartok lesz pár garanciális javításom a szerelőnél. Egyébként meg ki kell takarítani az autót, mert nagyon ramatyul néz már ki.

És még egy utólagos információ. Most hétvégén a győri Kika parkolójában lesz egy újabb utolsó amerikai autóstalálkozó, ráadásul amerikai autósok kapnak valami ajándékot is. Miután a Béb megmondta, hogy minden Kikás ajándékra igényt tart, ezért nincs mese, menni kell.

3 komment

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr322350217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hdnctrl 2010.10.06. 14:05:18

a hétvége az szombat vagy vasárnap? ha utóbbi, és jó idő lesz, lehet, hogy leugrunk, végülis Győr nincs sokkal messzebb, mint Tatabánya...

bopat 2010.10.06. 19:23:40

Remélem jövőre én is csatlakozhatok majd...
süti beállítások módosítása