HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

A hétvégi találkozó az út szemszögéből

2013.10.02. 10:10 :: Sidaries

A hétvége eseményeire itt nem akarok kitérni, arról majd Dubniczkia ír valamikor egy beszámolót (Igen, úgy tűnik ez rád maradt, mint házigazda), de azért én is írok egy kicsit elsősorban az autó szemszögéből.

Említettem már a nagyon durván ingadozó alapjáratot és talán azt is, hogy elvittem az autót szervizbe. Egy hét alatt addig sikerült eljutni a szerelőknek, hogy pontosan tudták reprodukálni a hibát amit én is megmutattam nekik, tehát kb. semmi sem történt. Bár ez nem egészen igaz, mert kicsit keményítettek a gázpedálon, és megemelték az alapjárati fordulatszámot. Igaz az alapjárat ugyanúgy ingadozik, de legalább már nem fullad le. A gázpedál miatt aztán - erős túlzással - a gyorshajtás szinte már gyárilag kikerült az autóból, mert alig tudom benyomni a gázpedált. Ezért aztán a találkozó után az autót vissza is vittem, hogy ez így nagyon nem lesz jó, Erről majd még írok bővebben a jövőben, ha elkészült az autó.

klubtalalkozo2.jpgViszont amiért ezt most írom az maga az út, ahogy eljutottam a találkozóra és vissza. A blog szempontjából nem túl jó, de a saját szempontomból egy igazán kellemes és eseménytelen út volt, közepes vagy nagy forgalommal. Ez általában idegesíteni szokott, de ebben az esetben kicsit még örültem is neki. Azért, mert ha volt egy kis hely előzni, akkor tökéletesen meg lehetett tapasztalni a "visszakettőpadlógáz" életérzést. És kettesben 40-ről azért a Delorean tisztességesen húz. Lehet, hogy 80 fölött már nem olyan acélos - bár elfogadható - a teljesítménye, de tipikusan a városból kijövet kamionelőzés az baromi jó. Közben persze szól valami jó fajta zene és már meg is van a vigyorfaktor.

Szóval így jöttem, mentem elég jó hangulatban. A Delorean ment rendesen, nem csinált semmi extrát. Egy dolog volt csak, ami egy kicsit aggasztott: Az, hogy mikor hazafelé tankoltam (400Ft alatt!) akkor kijött egy 14 liter körüli fogyasztás. Bár ez meg betudható annak, hogy tele tankkal vittem el a szerelőhöz az autót és háromnegyeddel hoztam el, valamint az odaút szinte végig városban telt. Szóval azért olyan nagyon még nem stresszelek, bár majd a 12-ei mozira kíváncsi vagyok mit hoz össze a gép.

Mellesleg pedig nagyon jól néz ki ilyenkor a Dunakanyar, megéri elmenni arra kirándulni. Szerencsénk volt a hétvégével, mert most már jóval hidegebb van.

klubtalalkozo1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr945547126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása