HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Dunaszerdahely

2014.06.04. 10:00 :: Sidaries

Ez is megvolt. Kicsit dilemmás volt az indulás, mert a találkozó előtti napokban nem volt éppen jó idő. A szombat viszont már szép napsütéssel indult, ezért nem kellett sokat gondolkodni az induláson. Ezért aztán reggel 11 körül összeszedtem kedvenc útitársamat, bepattantunk a Passatba és a Delorean felé vettük az irányt.

Ezúttal a Passatos út sem volt teljesen eseménytelen, mert útközben összetalálkoztunk pár szép veteránkorú autóval. Ráadásul rajtszám volt rajtuk, látszott hogy szervezetten tartanak valahova, ezért utána kellett nézni hogy mégis mit csinálnak ezek itt Győr környékén. Hála a mobilnetnek hamarosan kiderült hogy most van egy veteránfelvonulás Győr és Mosonmagyaróvár között, és az Audiból indul az egész egy óra körül. Tökéletes. Addigra éppen meg is fordulunk és jöhetünk a Deloreannel egy másik rendezvényen is szétnézni.

Így is történt, hogy aztán ne engedjenek be, mert ez az izé regisztrációköteles volt. Mondjuk ezt gondoltuk a rajtszámokból, de azért reméltem hogy a Delorean ellenállhatatlan külalakja, valamint hihetetlenül szimpatikus megjelenésem és lehengerlő modorom majd elér nekünk valamit. A tanulság az, hogy a 50 év körüli, pocakos, szőke, dauerolt hajú biztonsági őr nőkre mindez nincsen hatással. Ők a regisztrációs lapokra buknak. Így hát kint nézelődtünk még egy kicsit, aztán mivel nem akart elindulni a sor, ezért hagytuk az egészet és inkább elindultunk Dunaszerdahely felé.

dunaszerdahely1.jpgA kitérő miatt kicsit később értünk oda, de nem késtünk el. Egy órakor volt a kezdés, mi meg valamikor fél kettő után találtunk oda, beálltunk Bopat mellé és gyorsan akklimatizálódtunk. Nem volt nehéz, a NAAFról már elég sok embert ismertem a jelenlevők közül. Itt aztán a kezdetét vette a szokásos találkozós napirend. Megbeszéltük a legutóbbi autós kalandjainkat, jöttek a különféle vicces történetek, némi szerelés, egymás autójába beleülés, fergeteges fluxuskondenzátoros viccek, ilyesmi. Aztán fél négykor elmentünk egy kis túrára a város körül. Jó volt, de szerintem egy kicsit hosszabb volt az ideálisnál. Emiatt a banda is szétszóródott kicsit, meg a lelkesedés is elfogyott. Azért tetszett nekünk is és a nézőknek is.

dunaszerdahely2.jpgTermészetesen nagyon sok szép autó volt a Deloreaneken kívül is. Személyes kedvencem egy sárga Camaro volt, de megéri megnézni a v8cars-on a többi képet is. Mustangok voltak bőven az biztos, bár Bopat mondta hogy Szlovákiában az a divat.

Ezután már csak egy kis további beszélgetés volt hátra és nekiállt a banda messziről jött része szétszéledni. Ha jól tudom, akkor este volt még filmvetítés és gondolom sok egyéb is, de az minket már nem érintett. Bopat és én is elindultunk hazafelé. Amennyire tudom mindkettőnk útja eseménytelen volt, mi megúsztuk a vihart, ami egy ideig elég fenyegetően magasodott fölénk. Aztán hazatérés előtt tankoltam egyet és kijött egy 15 literes átlagfogyasztás. Ami nagyon sok. Mindenképpen kelleni fog egy K-Jet beállítás, mert ennek 11-12 körül kellett volna lennie maximum.

3 komment

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr276264039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadnai 2014.06.08. 12:00:54

Egy sárga Camaro van Debrecenben is szoktam látni szép darab.

bopat 2014.06.09. 21:42:24

Nekem most kezd beállni a fogyasztás. Ha minden igaz olyan 11 körül fogyaszt, plusz minusz fél liter. Pénteken Pozsonyba mentem és oda vissza tankoltam, így most nagyjából tudom mennyit fogyaszt.

bopat 2014.06.09. 21:56:24

"összeszedtem kedvenc útitársamat"
Ehh ezen egy jót mosolyogtam :)
süti beállítások módosítása