HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

További kis történetek

2016.03.02. 10:00 :: Sidaries

Továbbra is csak kis történetek lesznek a dmctalkról, mert továbbra sem mozdultam ki az autóval. Miután hétfői bejegyzésemre érkezett egy igazán finom kritika, ezúttal igyekszek érdekesebbeket válogatni és kihagyom a tonnaszámra fellelhető "Egy kiscsávó észrevette az autót, hagytam hogy összetapogassa és csodás napja lett." típusú szövegeket. :)

 

1.

A napi autóm éppen szervizben volt, ezért a Deloreannel mentem pár helyre. Éppen kint álltam a ház előtt, amikor arra jött egy közelben lakó és így szólt: "Mindig jó érzés látni ezt az autót. Bár fogalmam sincsen, hogy miért."

 

2. 

A Deloreanem injektorai szinte teljesen el vannak dugulva és rozsdásodva, ezért rendeltem a DMCH-tól egy új szettet. Viszont azért érdekelt, hogy mégis mennyire menthetetlenek a régiek, ezért megpróbáltam kitakarítani őket. Mindegyiket átfújtam sűrített levegővel, mire kiderült, hogy az egyiknek olyan a hangja ilyenkor, mint egy nagyon beteg ködkürtnek. Erre figyelt fel a szomszéd gyerek, aki átjött és szólt, hogy csináljak valamit, mert az apjának szívrohama van. Azonnal hívtam a mentőket és bementem velük a kórházba és megvártam, amíg a gyerekért eljött a nagynénje. Kicsivel később felhívott az apa, hogy megköszönje, hogy megmentettem az életét az utolsó pillanatban. Nem gondoltam volna, hogy egy eldugult injektor ilyenre képes.

 

3.

Egyszer, mikor már rendesen működött az autóm, átjött a nagyon jó csaj szomszédom megkérdezni, hogy elvinném-e egy körre, persze csak ha a barátnőm is megengedi. Erre elmondtam, hogy jelenleg nincsen barátnőm, mire azt válaszolta, hogy habár neki van barátja, az azt mondta neki, hogy bármit megtehet hogy mehessen ezzel az autóval.

Nem éltem vissza a helyzettel.

 

4.

Éppen fizettem a tankolásom után, mikor berontott egy fickó az ajtón és miközben folyamatosan a Deloreanre mutogatott, azt ismételgette, hogy: "Ez kié? Ez kié?" Feltettem a kezemet, mire nekiállt kérdezgetni mindenféléről már aközben is hogy kifelé tartottam, de a legjobb az volt, amikor kijelentette, hogy: "Amikor tegnap meghalt David Bowie, teljesen összetörtem. Most viszont hogy láttam egy Deloreant, helyrejött a világ."

 

1 komment

Címkék: történetek

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr558433314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p-parker 2016.03.06. 22:18:22

Jó kis történetek ! :) Tetszettek !
süti beállítások módosítása