HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Írország - 0. nap avagy szervezünk ezerrel (de minek?).

2016.06.02. 10:00 :: Sidaries

Elkezdem az Eurofest megírását, bár ezek a bejegyzések a következő résztől egy kicsit rendhagyóak lesznek. Dubniczkia írja majd meg a szövegeket, én meg majd itt-ott beledumálok, ahol szükségét érzem.

Valamikor év elején egy ártatlan telefonbeszélgetésben hangzott el először, hogy akár mehetnék is Siddel az Eurofestre. Annyira feltételes volt a dolog, hogy simán meg is egyeztünk. Aztán valahogy így is maradt a dolog, és áprilisra lett egyértelmű, hogy az idén én tartok Viktorral ezen az egy hetes túrán. Persze megint nagyon túlizgultuk a dolgot és agyon is terveztük... Persze ez nem igaz. Aztán egy facebook csoportban már Bopattal kiegészülve szervezni kezdtük az utat. Lefoglaltuk/megvettük a hajójegyeket és szállásokat. Ez után egy ideig megint nem történt semmi, a szervezésben legalábbis. Sid kocsiján történt javítások egy kicsit izgissé tették az indulásunkat, de azért a pulzusunk emiatt az ügy miatt sem szaladt 70 fölé. Viszont az indulást megelőző nap már meg is beszéltük Bopattal, hogy hol és mikor találkozunk. Ezt a bejegyzést egy nappal az indulásunk előtt írom (hétfőn) és szinte mindennel meg is vagyunk. Van biztosításunk, váltottunk pénzt, szinte be is pakoltunk... Úgy tűnik, mi is öregszünk.

Ide illene leírni azt is, hogy pontosan mi ez a NAGY esemény; Az Eurofest 2016 a Delorean gyártásának 35. évfordulójára rendezett nemzetközi találkozó DMC tulajdonosoknak és érdeklődőknek. Az idén 200 résztvevőt várnak a hétvégére, ami azért elég szép látvány lenne. Ami még különlegessé teszi ezt az eseményt, az a helyszín. A találkozó központja a Hotel Europa Belfastban. Itt rendezik a gálavacsorát, az alkatrész és kütyü börzét és itt száll meg a résztvevők egy jelentős része. És persze innen indul a menet minden nap az aktuális helyszínekre, mint Dunmurry-be is, az egykori gyárba. Lehetőségünk lesz kipróbálni a harmincöt évvel ezelőtt használt gyári tesztpályát és be is nézhetünk a gyár épületeibe. Belfastban megnézzük a közlekedési múzeumot, ahol az ötvenezres DMC tesztautó is ki van állítva és meglátogatjuk a Titanic központot is. Tervben van, hogy benézünk Ed hollandiai szentélyébe is, és talán egy németországi kitérő is beleférhet.

Ez nekem ez így előre nagyon jól hangzik... Mi baj lehet? Legfeljebb egy életre szóló élménnyel beljebb leszünk. Belfast! Kapaszkodj, két autóval jövünk!

Szólj hozzá!

Címkék: írország eurofest

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr698769834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása