HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Az idei első kimozdulás

2018.01.24. 10:00 :: Sidaries

Ez a videózás, amiről most szó lesz, már elég régen szóba került. Ha jól emlékszem, akkor kb. még a tavaly novemberi egyetemistákkal egy időben volt szó róla először. De aztán nem is volt annyira sürgős, nem is volt jó idő, meg úgy egyáltalán valahogy elmaradt. Viszont idén megint előkerült a téma és mondtam, ha jó idő lesz, tőlem mehet a dolog. Főleg azért, mert a télen nagyon elhanyagoltam a Deloreant, november óta egyszer indítottam be, de egy kilométert sem mentem vele, meg kellett már járatni.

Aznap, amikor a találkozó volt, szerencsére nem volt nyálka, hideg volt, igazából ideális autózós időnek érződött az egész nap. Bár mint egy kicsivel később rájöttem, túl ideális lett. Mármint túl hideg. Amikor elindultam, még nem érződött annyira annak, de amikor odaértem a megbeszélt helyre és negyed óra járatás után sem volt hajlandó a motorhőfok a közelébe sem érni az első vonalnak, ami fölött bekapcsol a ventilátor, éreztem, hogy ez azért nem egy kellemes tavaszi nap. Volt időm ezt megtapasztalni, mert kicsit eltévedtek a fiúk, bár szerencsére találkoztam pár csávóval, akivel azért elbeszélgettünk, amíg várakoznom kellett. Kapucniban, zsebre tett kézzel.

kisfilmeshulyeskedes.jpgInnen kicsit arrébb mentünk, nekiálltak a videózásnak a kötelező körök után, ami nagyjából olyan volt, mint az összes eddigi. Volt egy McFly, egy Doki és ami nagyon tetszett, volt egy Indiana Jones is. Szóval eléggé megpörgették a kreativitást, de jó is volt, vittek egy kis extrát a megszokott időutazós zsánerekbe. Itt egy bő fél órát videóztak, és nem értem, hogy hogyan maradtak életben, mert itt az alap hideg mellé már elég jól fújt a szél is, ők meg a filmes ruhákban szórakoztak. Mindegy is, megcsinálták amit akartak, aztán a hideg miatt egy kicsit gyorsabb búcsúzkodás után ment is mindenki a dolgára, de főleg valami melegebb helyre.

Az autóval az égvilágon semmi nem volt, tökéletesen működött. Látszik, hogy ez az idő sokkal jobban fekszik neki, mint a 40 fokos nyár. Mondjuk nem mintha olyankor baja lenne, de azért akkor érződik rajta, hogy melege van. Egy dolgot döntöttem el viszont ezalatt a videózás alatt. Azt, hogy a bal ajtómat már megint be kell állítani. Nem tudom miért van ez, de úgy látom, mintha a bal kicsit feljebb állna, mint kéne, és gondolom ezért nagyobb a szélzaj is, meg igazából csúnyább is. Majd egyszer csinálok is róla képet. El kell menni az Edhez idén.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr1213598525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása