HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Minitalálkozó és takarítás

2018.08.01. 10:00 :: Sidaries

Mostanában jól ki van használva a Delorean. Egy hónapja találkoztam egy jó fej Camaros csávóval, aztán mivel mentünk egy kört a gépével, viszont én nem tudtam őt vinni, mert nem akartam a Dudut ott hagyni a garázssoron, ezért megegyeztünk, hogy rövid időn belül újrázunk, csak éppen ezúttal majd én viszem őt a Deloreanben, nem pedig fordítva.

camaroestakaritas1.jpgAzóta párszor már próbálkoztunk az időpont egyeztetéssel, de nem jártunk sikerrel. Viszont múlt csütörtök mindegyikőnknek megfelelő volt, munka után bezsuppoltam az asszonyt a gépbe és már húztunk is a tatai Tesco parkolójába, mert hát hova máshova mennénk, ugye? Kis várakozás után megtörtént a találkozó, majd Dudu, engedve a csábításnak, beugrott egy kicsit a Pepcoba. Azt hiszem nem mondok egy nagy újdonságot, ha leírom, hogy mi hamarabb végeztünk a beszélgetéssel és a tesztkörrel, mint ő a nézelődéssel. Egy érdekes dolog volt még, egy gyönyörűen felújított 49 éves Oldsmobile is éppen a Tescoba jött aznap, így vele is gurultunk is egyet. Megbeszéltük, hogy majd a NAAfon találkozunk, aztán mentünk is vissza.

camaroestakaritas2.jpgUtána már terveztük, hogy lassan haza kéne szivárogni, de valahogy úgy alakult, hogy folyamatosan jöttek az újabb és újabb emberek, nézelődők, kérdezők. Én meg amilyen lelkes vagyok, mindegyiknek megválaszoltam jellemzően ugyanazokat a kérdéseket. Végül már sötétedett, mire sikerült elszabadulni, de még így is bőven megérte a dolog.

Mivel ezen a minitalálkozón már kezdtem elég szarul érezni magam a Delorean koszossága miatt, ezért másnap nekiálltunk a takarításnak. Emlékeztek erre a 2008-as bejegyzésre, hogy hogyan kell Deloreant takarítani? Hát én emlékeztem, valamint mostanában elég sokat eszembe is jutott. Azért, mert ezt a módszert, amit itt leírtam, kb. 6-7 éve használtam utoljára.

camaroestakaritas3.jpgAnnak idején élveztem az autót kéthetente letakarítani, zavartak az ujjlenyomatok, a megálló por, a felverődött sár. Aztán egy idő után rájöttem, hogy a Deloreant teljesen tisztán tartani vagy lehetetlen, vagy egy teljes munkaidős embert kíván. Ezért a könnyebb utat választottam, kicsit magasabbra raktam az ingerküszöbömet. Lehet, hogy egy kicsit már túl magasra is, mert néha kimondottan retkes már a Delorean, mire megkapja az őt megillető gondoskodást. Ez évente átlag két profi takarítást, és egy-két saját takarítást jelent, na ebből volt most meg a saját rész. Persze ez sem olyan volt, mint a fenti linken, hanem egy gyors negyed - fél órás slagozás és törölgetés, ami meglepően széppé varázsolta az autót.

Mikor pedig megvoltunk ezzel, visszaálltam a garázsba, és jöhetett a másnapi dunaszerdahelyi találkozó.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr9114154121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása