HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

NAAF 2018

2018.08.29. 10:00 :: Sidaries

Mit lehet írni a NAAFról, amit eddig nem írtam le az elmúlt 9 évben? Elsőre fogalmam sincs, de majd úgyis alakul, mert ez is más volt mint a korábbiak, de mégis ugyanaz. Kezdésnek máris jobb volt, hogy mivel Mentos hétfőn kiköltözött, én pedig erősítettem a saját sátrunkkal, ezért a tavalyi pofátlan Corvettesek ezúttal nem tudtak beállni közvetlenül elénk, hogy aztán egész végig takarják a kilátást és a kijárást. Ehelyett visszamentek a saját helyükre. Mögénk pedig nem lengyelek jöttek a hektoliteres vodkásballonukkal, hanem pár teljesen jó fej család, kiskölökkel, jópofa járművekkel. Innentől már látszott, hogy ez a NAAF is frankó lesz.

naaf2018-1.jpgA táborunk viszont ezúttal kicsit kisebb lett. A régebbi banda egyik része lentre költözött, egy jó része meg idő vagy autó hiányában el sem jött. Ez elsőre nem volt jó érzés, de miután észrevettük, hogy ez azt jelenti, hogy csak Delorean klubos emberekből állt az egész környék, túljutottunk a szomorkodáson. Ez azt jelenti, hogy Mentos, mint fő tag, McFly, Hannibal és jómagam + oldalbordák lazáztuk végig a négy napot a hegytetőn. Külön öröm volt, hogy policecaprice is megjelent, miután neki is újra sikerült autót szerezni és beöltözni a szokásos rendőrgúnyájába.

naaf2018-2.jpgAztán persze megint találkoztunk érdekes emberekkel. Voltak nagyon jó fej érdeklődők, akik közül több olyan is volt, akik csak a Delorean miatt jöttek el a NAAFra. Szeretem az ilyet, magamra emlékeztet. :) Aztán előkerültek régi ismerősök is, megnyugodva konstatáltam, hogy Bói kft. idén sem vezeti a Deloreant, pedig 5 éve megígértem neki, hogy ha egyszer józanul látom, akkor mehet vele egy kört. Aztán találkoztam új emberekkel is, akik közül a legjobb talán egy kipufogós csávó, aki kimondottan bepörgött, amikor mondtam neki, hogy a Deloreanre kéne új kipufogót eszkábálni. Mondjuk lehet, hogy az abszint is segített. Majd valamikor szezon végén megkeresem, aztán összehozunk valami jó cuccot a gépre.

naaf2018-3.jpgA szombati felvonulás - mint kötelező kellék - idén is megvolt és meg kell említeni, hogy a szervezés idén sikerült szerintem eddig a legjobban. Alig volt megállás, teljesen jó sebességgel végig lehetett nyomni az egészet. Pedig nehezen indult a dolog, mert a szokásos felvonulási gyülekezőutunkat lezárták, de mégis igen jól sikerült. Volt mondjuk egy jó rész, amikor szokás szerint nyitott ajtóval mentünk az utcán, és egy megállónál egy rendőrnő fejcsóválva nézett. Látszott rajta, hogy azon gondolkodik, hogy ez így biztosan nincs rendben, de odakiáltottam neki, mutatva az becsatolt öveket, hogy teljesen szabályosak vagyunk. Erre elvigyorodott, de szerintem azóta is azon kattog, hogy legközelebb hogyan büntessen meg az ilyen rebellis viselkedésért.

naaf2018-4.jpgMeg persze voltak jó beszólások is. Mint amikor a Hannibal nem értette, hogy minek van állósátor, hát abban nem is lehet aludni! Aztán felvilágosították, hogy az zuhanysátor. Mondta is, hogy így már azért több értelmét látja az egésznek. Vagy egy kiskölök, akit tologattak az autók között és úgy nézte a Deloreant, hogy majd kiesett a babakocsiból. Persze az apuka és az anyuka is mutatta neki, hogy nézzed milyen szép Mustang, de a kiscsávót egyáltalán nem hatották meg. Ő folyamatosan nézte a Deloreant. Lehet még valami belőle.

naaf2018-5.jpgEgy negatív dolog volt, ami mondjuk nem minket érintett, de mégis felháborított mindenkit. Pár éve már együtt van a NAAF, a rodeó EB döntővel. Eddig még csak kisebb problémák voltak ebből, de idén hat rodeós gyökér elég csúnyán megvert egy rossz helyen és rossz időben levő gyereket, akinek úgy kellett összeszerelni az arcát a sebészeten. Persze másnapra, mikorra elterjedt, hogy mit műveltek, már nem voltak annyira kemény gyerekek, elvégre párszáz üvöltő amerikai autós nem annyira szép látvány. Először a rodeódöntőt üvöltötték végig az autósok, majd este kb. 30-40 rendőr és biztonsági ember kísérte ki a rodeós faszagyerekeket, mert különben lehet, hogy már eltűntként lennének számon tartva. Ezen túl más balhé már nem lett, de valószínűleg lesz a fiúknak egy pár kemény napjuk a bíróságon. Valamint a rendezők bejelentették, hogy a rodeó ezentúl oda megy, ahova akar, de ide nem fog. Helyes.

naaf2018-6.jpgA vasárnap meg ugyanúgy telt, ahogy az előző is. Döglöttem és smirgliztem. Tavaly ugye volt egy kis baleset, amikor rádőlt a Deloreanre egy kordon és elég jól megkarcolta. Ennek egy részét tavaly megjavítottam, idénre maradt a nagy mű befejezése. Sok okosat nem tudok írni, tökéletesen sikerült a művelet, csodaszép lett az autó. Ez a rozsdamentes acél elképesztően jó dolog.

naaf2018-7.jpg

Innentől már csak a pakolás és hazacuccolás volt hátra. Meg a szokásos megegyezés, hogy jövőre találkozunk.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr5814208539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása