HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

X+1. találkozó

2018.09.26. 10:00 :: Sidaries

Volt két újabb autóbemutatós találkozó, idén elég sok ilyen volt. Mivel már eléggé megyünk kifele a szezonból, ezért a blog naplójellege miatt megírom ezeket is, de igazából sok különlegesség nem volt bennük. Ezután volt még egy kicsit különlegesebb, plusz várható, hogy lesz még egy októberben, de azt hiszem, az idei év nagyjából ezzel zárul is.

talalkozozasmindenkivel1.jpgA mostani találkozókról annyit, hogy a szokásos helyen találkoztunk és nagyjából ugyanazok a dolgok mentek le, mint általában. Elbeszélgettünk az autóról, a beszerzésről, mentünk egy kört, elmondtam az aktuális nyűgöket és hogy milyenek a magyar viszonyok, mennyire hosszú utakra indulok el vele, tényleg semmi extra.

talalkozozasmindenkivel2.jpgIsmét megismertem pár jó embert, megint lett pár új facebook profilkép, megint úgy mentem haza, hogy ez egy jó nap volt. Valamint valószínűleg a többiek is hasonlóan voltak.

talalkozozasmindenkivel3.jpgSzóval inkább iderakok pár képet, mert az érdekesebb. Aki meg a szokványos részletekre kíváncsi, írja be, hogy szülinapos, és már olvashatja is.

Ja és sikerült megoldani minden szerelési problémát, de erről majd írok a jövő héten.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr7314247751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása