HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

V8 Étterem és egy Mustang találkozó

2018.10.25. 10:00 :: Sidaries

Ha már a hétfői blog vasárnap volt, a szerdai csütörtökön jön, hogy meglegyen az átlag. Megint volt egy jó kis kirándulásunk, mert Oroszlányban, ahol már egyszer voltunk az ottani V8 étteremben, éppen Mustang találkozót tartottak a hétvégén. Oké, nem éppen Mustangom van, de mivel az egyik kollégám mondta, hogy megy ő is a Jeepjével, gondoltam ennél jobban én sem fogok kilógni, meg ha már egyszer ilyen szép idő van, ezen a hétvégén még jár a Deloreannek egy jutalomjáték, úgyis régen mentem vele.

oroszlanyv8mustang-1.jpgSzerencsére szép volt az idő is, bepattantunk a járműbe és elindultunk. És csak vigyorogtam, mert az autó annyira kelletlen volt, mintha a legszebb szendergéséből zavartam volna fel. Ezt szoktam írni korábban is, hogy ilyenkor, mikor 2-3 hétig áll, akkor indulás után zörög, nyikorog, meg ilyenek, és kell neki úgy 10-20 kilométer, hogy összeszedje magát és vígan lehessen tekerni bele a kilométereket.

oroszlanyv8mustang-2.jpgMikor odaértünk (ezúttal befogott fékes hiba nélkül) meglepően sok autó állt az étterem előtt és környékén. Természetesen sok Mustang, több egyéb amcsi autó, néhány egyáltalán nem oda illő, valamint egy jó nagy adag nézelődő. A közelben nem is volt hely, ezért kicsit messzebb álltunk le, kb. ott, ahol legutóbb is, aztán visszagyalogoltunk. Emiatt az autó nem volt szem előtt, ezért nem tudom, hogy hányan nézték és tapogatták meg, őszintén szólva mi inkább éhesek voltunk, ezért inkább a kajarendeléssel foglalkoztunk. 

oroszlanyv8mustang-3.jpgMiközben vártunk, beszéltem egy kicsit a kollégával, körbenéztünk egy kicsit az étteremben és az autók között, majd leteszteltük az aktuálisan rendelt ebédet. Legutóbb egy óriási hamburgert rendeltem, most egy kevésbé amerikai vonatkozású két személyes tálat néztünk ki, ami jó választásnak bizonyult, könnyedén jól lehetett lakni vele. Utána még egy kicsit ejtőztünk, dumáltunk, majd elindultunk majdnem hazafele.

oroszlanyv8mustang-4.jpgAzért csak majdnem, mert a Dudunak eszébe jutott, hogy kéne neki pár dolog otthonra, ezért Tatabánya felé vettük az irányt, ahol az Obiban vett még egy pár cuccot. Mivel nem volt parkolóhely, ezért egy kicsit szabálytalanul álltam meg a parkolóban, de bent maradtam az autóban, ha esetleg valakinek útban lennék. Szerencsére csak bámészkodók voltak, panaszkodók nem, ezért könnyen elment a negyed óra a várakozással. Továbbra is szeretek Tescoba, Obiba, meg ilyen helyekre járni egy teljesen oda nem illő autóval.

Innen már csak a tényleges hazaút volt hátra, valamint az autó elrakása egy napra, mert másnap jött az idei utolsó szülinapos.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr5114320355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása