HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Klubtalálkozó 2020

2020.09.02. 10:00 :: Sidaries

Szerencsére mivel nem vagyunk túl nagy klub, ezért simán meg tudtuk tartani az idei klubtalálkozónkat. Majd akkor leszünk bajban, ha fölötte leszünk az ötszáz főnek, de ahogy nézem ez idén még nem történik meg. Szóval elkezdtük valamikor júniusban szervezni a találkozót, de mivel a klub eléggé átment standby módba, ezért nem ment könnyen. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a fórum bedöglött, úgy tűnik afölött eljárt az idő. A facebook oldalunk megy, de ott ilyet nem lehet megszervezni, ezért maradt a telefonon mindenkit felhívás. Elég hamar kialakult, hogy valamikor július második felében kéne ezt megoldani, aztán meglett a pontos hétvége is. Viszont a helyszín idén más lett, mert nem mentünk Mentosékhoz Agárdra, hanem inkább maradtunk Budapest mellett, mert hát az az emberek nagy részének mégiscsak közelebb van, aki meg nem fővárosi, annak meg úgyis mindegy. Ezért aztán megegyeztünk, hogy megyünk McFlyhoz a Pilisbe.

Így aztán az adott napon, ami ezúttal ráadásul péntek lett, mindenki összekapta magát, és munka után húzott fel a hegyekbe. Elég sokan sikerült összejönnünk, McFlyék ugye adottak voltak, de jöttek Mentosék ketten, plusz Hannibal, Bopat és a Deloreanje, Attiláék és az új Delorean, mi is mentünk ketten két autóval, plusz bónusznak vittük a porontyot és a járókáját a Deloreanben! valamint megérkezett kisebb műszaki zavar után Zsolt is. Sajnos Dubniczkia nem tudott jönni, de az utolsó pillanatig baszogattuk, hogy változtasson ezen, de nem jártunk sikerrel.

klubtalalkozo1_1.jpg

Természetesen a legnagyobb látványosság az új Delorean volt, amit jól átnéztünk mindenhonnan, megbeszéltük minden csavarját, és kifaggattuk a tulajdonost mindenről amit tudhatott róla, és amiket nem. Az este végén, mivel ők sajnos nem tudtak éjjelre maradni, még egy gyors lámpaszerelés is történt, mert a hátsó helyzetjelzői és az egyik féklámpa is rakoncátlankodott. Szerencsére McFlynál a létező legjobb helyen volt, pillanatokon belül darabokban volt az autó és fél óra múlva már újra is lett építve a hibás részlet. 

A nap innentől szinte teljesen a Deloreanek nélkül telt, de ahogy korábban is írtam, ez a klub már inkább baráti társaság, nem pedig egy autórajongói klub. Az elmaradhatatlan sütögetés és ipari mennyiségű mindenmegivás, valamint tortaevés után szinte mindenki belezuhant az ágyba, csak Zsolt, McFly és Hannibal gondolták azt, hogy teljesen oké éjjel háromkor zuhogó esőben kint (bár eresz alatt) jacuzzizni, de hát ez egy ilyen banda. Bopatnak külön örömöt okozott alvás közben McFlyék egyik macskája. aki mindenképpen kapcsolatot szeretett volna Bopattal, aki ezt annyira nem díjazta.

klubtalalkozo2_1.jpg

Hát a másnap, az tényleg másnap volt. Bőven délután volt, mire összeszedtük magunkat és leléptünk, bár McFlyékat eddigre még nem sikerült kirobbantani az ágyból. Nekik eléggé más a bioritmusa, mint egy átlagembernek. Mivel akkor még csak sejtettük, amit most már tudunk, ezért megegyeztünk, hogy ha nem lesz NAAF, akkor ebből a buliból csinálunk még egyet. Hát most már úgy tűnik ideje lenne nekiállni megszervezni magunknak a pótNAAFot.

Ja igen, és még valami. A poronty tökéletesen jól bírta a bulit. Elvigyorgott, játszogatott, időben elaludt meg minden. Igazi wellnessbaba és úgy tűnik tökéletes partiállat lesz. 

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr9616173758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása