HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Három kis találkozó

2021.07.28. 10:00 :: Sidaries

Az elmúlt hónapokban a rendes találkozókon felül volt két szülinapos és egy nem is tudom micsoda, majd ha odaérek, leírom. Kezdem az első szülinapossal. Szokás szerint az alany barátnője keresett meg, hogy a párja imádja a Deloreant, és szeretné meglepni azzal, hogy megnézheti és utazhat benne. Megbeszéltük a részleteket, majd egy vasárnap megjelentek a vasútállomáson és találkoztunk. Sajnos a meglepetés addigra elveszett, mert az ünnepelt annyira kíváncsi volt, hogy szegény barátnő megtört és elmondta neki, hogy miért is mennek vonatozni, de szerencsére ez csak a várakozást fokozta, ezért a találkozó pont olyan jól sikerült, mint ezek az alkalmak szoktak. Beszélgettünk elég sokat, mentünk egy kört, megint beszélgettünk, közben pedig jött pár egyéb érdeklődő is, mint mondtam, pont ahogy szokott lenni.

sokadikszulinapos.jpg

A második kicsit máshogy indult mert itt nem volt barátnő a képben, csak két haver érdeklődött, valamint a megkeresés is még tavaly novemberben történt, de a tél miatt nem vállaltam. Aztán júniusban újrakezdődött az egyeztetés, és nem sokkal később összejött a találkozó is. Itt sem tudok semmi nagyon különlegeset kiemelni, két nagyon jó fej és nagyon lelkes embert ismertem meg, akikből a kontaktszemélyem ismeri a Tom Tailor itteni főnökét, ami azért fontos, mert elméletileg a Duna Plázás Delorean az övé. Utánakérdezett, és hát ez a pletyka nem igaz. Vagy pedig egy másik főnökről van szó. Kár, jó lett volna megtudni, hogy ez az autó létezik-e még vagy sem.

lehethogyleszbelolevalami1.jpg

A harmadik egy kicsit más jellegű megkeresés volt. Van egy ritka autók élményvezetésére specializált oldal, ami szeretné felvenni a Deloreant is az autólistájára. Természetesen erre nem mondhattam reflexből igent, mert olyan nem létezik, hogy megjelenik valami vezetni nem tudó, de pénzes valaki a világ végéről, fizet, aztán már teheti is tönkre a Deloreant. Valamint az eddigi szülinaposos dolgaimat is szeretném folytatni, márpedig ez az oldal számára úgy lenne jó, ha rajtuk keresztül csinálnám. Pénzügyileg mindegyikőnk jobban járna, csak éppen ez engem nem érdekel. Engem az érdekel, hogy jól érezzem magamat az autómmal, lehetőleg minél kevesebb papírmunkával. Ezért öszehoztunk egy személyes találkozót, csináltunk egy pár jó képet, majd elgondolkodtunk, hogy elképzeléseinknek van-e valami metszete. Lehetséges, de egyelőre még nem találtuk meg. Ha meglesz, akkor biztosan meg fogom írni.

lehethogyleszbelolevalami2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr9416630234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása