HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Delónéző klubtalálkozó

2021.12.01. 10:00 :: Sidaries

Habár idén már volt klubtalálkozó, mégis kellett még egyet tartani, mert hát McFly autóját meg kell nézni a tagságnak. Legalábbis ez volt az ideológiája a nyár utáni őszi találkozónak, de igazából inkább csak igény volt az ismétlésre és a kimozdulásra. Így aztán a csajok, értsd Dudu és McFlyné megbeszélték, hogy akkor találkozózunk, nekünk meg csak annyi volt a dolgunk, hogy azt mondjuk, hogy oké.

Viszont az időpont már kicsit szezonon kívüli volt, ezért egyikőnk sem ígérte meg, hogy Deloreannel megy, és ez végül így is lett. Mindenki offos autóval jött, de nem is volt gond, mert hát elméletileg McFly autója volt a lényeg, ezért legalább 10 percet foglalkoztunk vele, de lehet, hogy akár 15-öt is. Ahogy Ati írta legutóbb, ez a klub már régen nem az autókról szól, az csak egy jó indok a találkozásra. A lényeg az volt, hogy ettünk pörit, ittunk Rotgutot (Vodka, vörösáfonyalé és bodzaszörp együttese, mindez a Falloutból.) meg minden mást és megbeszéltük a világot. Mindezt ezúttal bent, mert kint már kicsit csípősebb volt az idő az ideálisnál, nem meglepő módon az éjjeli jacuzziban alvás is kimaradt. 

delonezoben1.jpg

Fontos még megemlíteni, hogy az előző találkozó óta köttetett pár üzlet, ezért Bopat hozott egy BTTF kamerát Skynetnek, én meg vittem az újrabőrözött két ülést és műszerfalat McFly autójába, szóval volt üzletelés is, ami adott egy kis balkáni ízt az egészhez, ezt pedig a buli további része csak erősítette.

Sajnos a hirtelen szervezés miatt Zsolt és Dubniczkia nem tudott eljönni, viszont beugrottak Bopaték és Dexter, szóval a létszám az megvolt. Valamint meglátogattak minket McFly tesójáék a kb. két hónapos babájukkal ami nagyon helyes, szokja csak a gyerek a jóvilágot. Miután már jó volt a hangulat, hirtelen még Dubniczkiat is felhívtuk, hallatszódott a hangján, hogy csak röhög ezen a sok hülyén, de azért jobban tette volna, ha inkább ő is eljön, esetleg hozza a családot is. Mint láttuk, totál gyerekbarát volt a program. Mondjuk nagy a pofám, de biztos ami biztos, mi sem hoztuk a kölköket.

delonezoben2.jpg

Na de a lényeg, hogy nagyon jó volt ismét találkozni, McFly remek munkát végzett a felújítással, mire ez a bejegyzés megjelenik, már megvan az autó OT vizsgája is, és éppen a műszakira készül. Erről viszont még írni fogok a későbbiekben. Ja és persze McFlyék továbbra is nagyon jó házigazdák, bírják a gyűrődést és a sok hülyét, akik olykor meglepik a házukat. Mi meg bírjuk, hogy ők ezt bírják.

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr7316763180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása