HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Vurdonos találkozó az Eto parkban

2023.04.07. 10:00 :: Sidaries

Ott hagytam abba, hogy megvolt az év eleji szerelés, lehetett menni a találkozóra. Aminek a szervezése elég messziről indult és úgy tűnt, hogy elég nagy gurítás lesz. Mert ugye McFly összerakta a győri Deloreant, azt elvittük a Vurdonnak, ők meg úgy gondolták, hogy nem akarnánk-e egy kis hűhót csapni azzal, hogy többen is megjelenünk. Mi meg persze csúnyán exhibicionisták vagyunk, ezért akartunk. McFly adott volt, én meg már a régi kapcsolat miatt is egyértelmű voltam, rajtunk kívül meg még Bopat érezte úgy, hogy ideje megnyitni a szezont. Ezért megbeszéltük, hogy 14:30-kor találkozunk a monostori erőd parkolójában, aztán onnan elkonvojozunk a negyedik autóhoz Győrbe.

komarombantalalkozos.jpg

Mondjuk McFlyt megkértem, hogy mi találkozzunk egy kicsit hamarabb, hogy meghallgassa a kicsit rendetlenül járó motoromat, de miután odaértünk és meghallgatta, csak legyintett. Azt mondta, hogy ő nem érzi át a problémámat.  Hát kösz. Addig is volt mondjuk egy jópofa dolog, amikor ballagtam át Komáromon és egyszer csak szembejött velem a Bopat. A Delorean kint a vadonban még mindig sokkal durvább, mint csak mellette állva. Szóval találkoztunk, de igazából nem csináltunk semmit, csak örömködtünk, meg dumáltunk. Meg hát McFly bizniszelt valakivel valamit, ha már úgyis erre járt.

keresztulnezos.jpg

Aztán elindultunk Győrbe, az úton nem is történt semmi különleges, a bevonulás meg hát pont olyan volt, mint amikor három Delorean bevonul. Meglehetősen látványos. Beparkoltunk a negyedik mellé, aztán jött a szokásos rész, a beszélgetések, a körbemutatás, meg néhány ismerős, akik szintén úgy gondolták, hogy nekik is itt kéne rontaniuk a levegőt. Meg persze McFly itt is bizniszelt valamit. Szerintem lassan plutóniumot is lehet már tőle venni. Ennél többet nem is mondanék, mert Joe T sokkal jobban bemutatja, mint én azt leírni valaha is tudnám. Meg hát ugye KITT megint csak eléggé odavert a közönségnek.

A lényeg, hogy kb. hatig elvoltunk itt, majd átmentünk a Barney's-ba gigahamburgert enni, innen meg szépen ment mindenki a dolgára. Nagyon jó kis találkozó volt. Akit érdekel, itt talál még pár képet.

barneysbanevos.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr3718093676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása