HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Három érdeklődő

2023.09.20. 10:00 :: Sidaries

Volt az elmúlt hónapban három szülinapos is. Amiből igazából csak egy volt igazi szülinapos, de szokás szerint így hívom az összes érdeklődőt, aki valami okból meg akarja nézni a Deloreant.

Az első egy régi fősulis haver volt. Annak idején együtt kezdtük a főiskolát, de aztán másfelé indultunk el, és a végén református lelkész lett belőle. Most pedig hittan tábort tartottak a környéken, és mivel a Vissza a Jövőbe filmek volt az egyik téma, ezért megkérdezte, hogy elmennék-e megmutatni az autót, hogy a gyerekeknek legyen egy extra élményük. Természetesen igent mondtam, és a megadott időpontban már mentem is. Gond nélkül odataláltunk, további ismerősökkel is találkoztam, kaptam sok okos kérdést, meg persze a szokásos viccek is megvoltak, Végül aztán egy vacsora és palacsintázás is kerekedett, majd az esti programra már eljöttünk. Jó kis találkozó volt, és habár gyerekekről volt szó, nagyon jól viselkedtek és tisztelettel bántak az autóval.

A második egy székesfehérvári érdeklődő volt, akihez én mentem el. Kicsit korai, reggel 10 órás volt a találkozó, de minimális késéssel oda tudtunk érni, mert a Dudut is vittem magammal. Találkoztunk az érdeklődővel, a csajok kb. 10 percet érdeklődtek az autó iránt, majd a mit csináltak? Elmentek a Pepcoba. Tegye fel a kezét, aki meglepődött. Mi viszont jó sokáig beszélgettünk, autózgattunk, fényképeztünk, videóztunk. Jó volt ez a találkozó is, de a tervezett egy óra helyetti bő két óra egy kicsit megborította a napi programot, mert a hazaút így már eléggé sietős lett. Ugyanis a következő találkozóm egy órakor volt Komáromban, én meg fél egykor indultam Székesfehérvárról. Közben persze még a Dudut is haza kellett vinnem, szóval simán összejött fél óra késés.

szulinaposszombathely.jpg

Szerencsére a következő csapat feltalálta magát, pedig ők meg 20 perccel hamarabb értek oda a tervezetnél, szóval majdnem egy órát vártak rám. Égett is a fejem, de néha előfordul az ilyen. Ott egy fiatal gyerek intézte a találkozót a nagybátyjának, és ahogy láttam elég jól sikerült a meglepetés. Velük is hasonló módon alakultak a dolgok, beszélgettünk, autóztunk, filmeztünk, videóztunk, aztán pedig örömmel ment mindenki haza.

Szép napok voltak ezek, a Delorean rendesen le lett tesztelve az alapjárat beállítása után, és tényleg patent minden. A fogyasztás a szokásos 11 liter körüli értéken van, teljesen oké, bár a 10-nek jobban örülnék. Viszont hogy mondjak negatívumot is: Az első fékcserék biztosan cserések. Jövőre is megvan a dolgom.

Szólj hozzá!

Címkék: vezetés találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr9218213669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása