HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Pakolás

2009.01.28. 13:40 :: Sidaries

A mai napra egy általánosabb bejegyzés jutott. A téli szünet miatt nincsenek új élmények, ezért régi konzerveket használok, amik még valamikor eszembe jutottak, aztán gyorsan felírtam magamnak. Tehát pakolás.

Előljáróban annyit, hogy a Delorean nem arról híres, hogy sok cucc férne bele. A kisebb tárolóhelyek felől haladok majd a nagyobbak felé. A legkisebb egyértelműen a kesztyűtartó. Igaz, hogy kicsi, de baromi mély és frankón megáll az aljában a kosz. :) Tapasztalatból mondom! Aztán a következő már egy kicsit használhatóbb rekesz a sofőr ülése mögötti alsó rekesz: 

Ez kulccsal nyitható és egész nagy. Tökéletesen alkalmas a takarítószerek tárolására. Mást ami útközben is szükséges lehet, a kulcs miatt nem nagyon éri meg belerakni.

A következő tárhely efölött van a két ülés mögött: 

Ez talán a leghasznosabb mind közül. Két hátizsák befér és mivel van egy háló előtte, ezért nem kell attól félni, hogy egy nagyobb fékezésnél a nyakamba borul az egész. Én itt tárolom a hátizsákomat és az összes Deloreandokumentációt. Ez azért kell, mert sosem lehet tudni, mikor lesz rá szükség. Még nem vagyok 100%-ig biztos az autó megbízhatóságában, habár nagyon szépen teszi a dolgát. Majd 5000km után talán elhagyom őket. A gyári ajánlás szerint itt kell tárolni a golfzsákokat. :)

A végére hagytam a rendes csomagtartót, ami a hátsó motor miatt elől kapott helyet a benzintank és a pótkerék fölött. Van saját lámpája és így néz ki: 

Alapterületre elég nagy, de lapos. Két napozószék befér. Amikor az autóstalálkozóra mentünk, akkor kettőnknek nagyon szépen befért a teljes cucca, a barátnőm cipői és minden fontosabb felszerelése (és persze az említett napozószékek). Persze hosszabb kirándulásra már okosabban kell pakolni, mert ennyi hely nem elég, főleg ha nőt is viszünk. :)

2 komment

Címkék: használat

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr58908193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loner 2009.01.28. 17:55:35

Erről a bejegyzésről az jutott eszembe,hogy
már két hónapja nem pakoltam össze a hifis
cuccaimat, majd hétvégén megteszem. Viszont van itt még valami, Faterom, ha bevásárlást
tervez, akkor engem biztosan kihagy az egészből. Elsősorban azért, hogy a Suzukiba
legyen elég hely, és csak másod sorban azért,
mert utálom a bevásárlásokat.

Kinderdmc · http://kinderdmc.atw.hu 2009.01.28. 18:21:56

A leírásodból is az hangzik,hogy ez nem családí és túra autó,hanem család alapitó :)"villantos" csajozós autó,ami melett majd elfér egy igazi lakóbusz is,(mikor már meg hozta a gyümölcsét a "családalapitós autó") és abba már lehet napozó széket,golfütőt és egy komplett pereputyót szállitani. :)
süti beállítások módosítása