HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Angol

2009.07.06. 14:31 :: Sidaries

Úgy gondoltam, hogy ezt a bejegyzést majd egyszer szerdán fogom megírni, de mivel nem olyan hosszú, ezért az infós helyére rakom be. Úgyis kicsit olyan általános információs a hangulata.

Találkozón már mondtam párszor, de jobb ha leírom. Senkinek nem akarom elvenni a kedvét a vásárlástól (már ha van rajtam kívül más ilyen állat :) ), de aki Deloreant akar, az a tulajdonosságot kezdje egy középfokú nyelvtudással. Anélkül nem mondom, hogy halálra van ítélve, de nagyon sok problémát meg tud előzni és sokkal olcsóbban juthat dolgokhoz, mint ha nem értene angolul. Mondok pár példát.

- Ha nem tudnék angolul, akkor nem lenne meg az autóm, mert nem tudtam volna meggyőzni az előző tulajt arról, hogy tényleg meg akarom venni. Nem akarom megint leírni, akit bővebben érdekel, annak ajánlom a 2008 szeptemberi bejegyzéseket a vásárlásról.

- Bármilyen hiba is merül fel az autóval kapcsolatban, a dmctalk-on szinte mindegyikre van megoldás. Angolul. Sok javítást az ő leírásaik, útmutatásaik alapján el lehet végezni és nem kell szerelőhöz vinni az autót, akik persze nem biztos, hogy értenek hozzá.

- Jelenleg 4 magyarul beszélő Deloreantulajdonos van. Angolul beszélő meg mondjuk 6000. Segítségkérésre jobb azért az utóbbi. Főleg, mert tapasztalataim alapján a többi tulajdonos nagyon könnyen barátkozik. Ezek a beszélgetések mind angolul mennek.

- Az összes írásos dokumentáció angol nyelven íródott.

Lehetne még ragozni, de nincs értelme. Száz szónak is egy a vége, Delorean = Angol. Ezt el kell fogadni.

Szólj hozzá!

Címkék: használat behozatal

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr961229832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása