HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Meghívás és szeptemberi túra + egy München minusz

2009.07.22. 10:40 :: Sidaries

Ismét egy új ismerősről szeretnék írni aki a hollandiai Deloreanklub elnöke, Welmoed Jonker. Valamikor Június elején keresett meg, hogy idén Szeptember 19-20.-án nagy ünneplést csapnak, mert idén lesz 10 éves a Holland Deloreanclub. Azt mondta, hogy szeretnének minél több európai Deloreant is összeszedni, mert akkor legyen már össznépi a banzáj. Sajnos el kellett utasítanom, mert akkor még úgy volt, hogy a rendszámommal nem mehetek külföldre, de mint legutóbb írtam ez most már nem áll, szóval - habár ő még nem tud róla - jövő héten megírom neki, hogy ha lehet mégis mennék. 

Itt jön be az a rész, hogy amennyire a leveléből kivettem nem csak Deloreantulajdonosok vehetnek részt, szóval ezennel meghirdetek egy potenciális Hollandiai túrát Szeptember végén, ahol az egyetlen fix program a két napos Deloreantalálkozó. Ezen kívül szerintem még 3-4 napig ott kéne maradni vagy hamarabb menni, mert azért akkor nézzünk már körbe egy kicsit.

Nem lesz olcsó. A túrára 95 euro a nevezés fejenként, ami kb 25 000 Ft. Ebben benne vagy egy éjszaka egy hotelben, vacsora, reggeli. Közös szobákkal szerintem ez csökkenthető. Ezen felül Budapest és Amsterdam 2 800km oda-vissza, de mivel ott bóklászás lesz 3 000km-t simán lehet számolni. Ez benzinben sem olcsó, de ha valaki nem egyedül jön, akkor még kibírható. Aztán ott még élni is kell meg minden, szóval szerintem akinek van minimum 100 000Ft elverhető pénze és érdekelné egy marhanagy Deloreanparti az jelentkezzen a héten. Jövő héten le akarom adni a jelentkezést és addigra jó lenne valami fixet mondani, mert elméletileg Június 30 volt a határidő. :)

Tudom, hogy drága, de azért remélem lesz még rajtam kívül pár ember, mert együtt mégis jobb lenne utazni. Akit érdekel, az nyugodtan hívjon fel vagy írjon levelet, lehet, hogy tudok egyéb kérdésekre is válaszolni vagy átküldeni az eredeti levelet.

 

Most más. Amikor meglett a külföldi forgalomképességem, akkor tervbe vettem, hogy - mivel találtam egy Deloreanszervízt - el kéne menni Münchenbe. Gondoltam egy nap oda, egy nap vissza, egy nap ott és egy kicsit átnézetem az autót. Fel is vettem velük a kapcsolatot és nagyon jó fejek voltak, bár kicsit késve válaszoltak a leveleimre. Megkérdeztem, hogy vállalnák-e az autóm szervízelését egy napra. Természetesen igen volt a válasz, de amikor az árra került a sor, akkor nagyon meglepődtem. Mint kiderült 83 eurós órabérben dolgoznak és az én egy napos kis szerelésem simán 180 000Ft-ba került volna alkatrészek nélkül. Na ezt azért sokalltam, mert benzinnel és mindennel együtt laza 300 000Ft-ba került volna a kis túra. Ez így elmaradt, bár azért elképzelhetőnek tartom, hogy amikor majd Hollandiába megyünk, akkor ott szállunk meg valahol a környéken és meglátogatjuk őket. :)

2 komment

Címkék: szerelés szervizek

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr841260535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bopat 2009.07.24. 21:57:30

Szia
Írtam mailt, én megyek, az tuti...

p-parker 2009.08.01. 21:02:51

Azért csodás élmény lesz egyszerre több DeLoreant együtt látni !(És legalább "Ő" is találkozhat annyi év után ismét néhány "testvérével" ! :) )
süti beállítások módosítása