HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Beindult!

2015.02.20. 15:00 :: Sidaries

Írtam már szerdán hogy történés van, hát volt is bőven az elmúlt pár napban. Ugyanis eljutottam odáig, hogy a Delorean nem indult be. Ilyet eddig egyszer csinált ha jól emlékszem, amikor a benzinpumpa áramkábele elégett az utasülés mögött egy régi kókányolás miatt. Meg hát most. Ezúttal mondjuk annyira nem volt nagy dolog, mert csak az aksi merült le, de attól még beleszámít az el nem indulásokba.

Ezért aztán kiszedtem az aksit és beleraktam azt, amit tavaly a Bopattól vettem. Ugyanez, döglött. Nem lepődtem meg, mert miután tavaly elhoztam a Bopattól, felraktam a polcra, aztán ugyanott állt majd egy évig, moccanás nélkül. Féltem hogy nem leszek vele előrébb. Aztán másnapra hoztam egy aksitöltőt, felraktam a Bopat exaksiját, aztán ott hagytam egy napra. Másnap teszt, ugyanúgy dög. Na ennek vége, megdöglött az állásban, jó befektetés volt. 

Elővettem inkább a régit, ráraktam azt a töltőre, majd fél nap után kipróbáltam és el is indult az autó. Nem túl könnyen, de elindult. Járattam kb. 10 percet, hogy valamit még töltsön bele, de rendesen kimenni egy körre már nem volt időm, ezért ennyiben maradtunk.

Aztán ma, kábé egy óra körül úgy éreztem itt az ideje egy rendes járatásnak is. Visszaraktam az aksit a helyére, szépen összerakodtam az autóban és eljött az igazság pillanata. Kicsit gyenge volt még, indítózás közben folyamatosan imbolyogtak a fények a műszerfalon, de beindult. Járattam egy percig, kiálltam, aztán gyerünk neki a nagyvilágnak. Pontosabban az legközelebbi (na jó, majdnem a legközelebbi, úgy 15 km) benzinkút felé, mert a jobb első gumi már megint sunnyogott. Úgy látszik nem a szelep a rossz amire annak idején tippeltem, mert azt már cseréltem. Különösebben nem zavart semmit, mert fél évente felfújom aztán kész.

Gond nélkül visszaértem, közben töltődött az aksi, majd végül mikor leálltam, örültem, hogy újra működik a Delorean.

Szólj hozzá!

Címkék: szerelés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr717191109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása