HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Twister

2015.10.07. 10:00 :: Sidaries

A zenekar megkeresése, ha jól emlékszem, még a NAAFon érkezett Edit jóvoltából, és mivel én magam is hasonló zenéken nőttem fel, (bár nem teljesen, mert én inkább a Metallica féle trash vonalat vittem) egyértelműen igent mondtam a felkérésre. Mint mindenkinek, a zenekarnak is mondtam, hogy a megfelelő időjárás alapkövetelmény, de azért alapvetően éreztem, hogy hacsak nem lesz tényleg armageddon, akkor menni fogok, mert egy ilyen jó kis rockerbulit vétek kihagyni a magamfajtának. Ezért aztán külön öröm volt, hogy a szombati rossz idő - ami miatt kénytelen voltam egy másik programot lemondani - vasárnapra már elmúlt és ezért reggel el is indulhattam Szigetszentmiklósra, hogy leforgassuk a Twister új klipjét.

twister1.jpgAz odaút eseménytelen volt, a hely megtalálása is elég hamar ment, bár a GPS azért megviccelt egy kicsit és egy házszámmal arrébb vitt, ami azt jelentette, hogy a rockkocsma helyett egy gyárudvarra kerültem, ahol a munkások eléggé furán nézték a tájidegen járművet. Szerencsére elég hamar ki tudtam javítani a dolgot, ezért aztán a hivatalos belépő már megfelelően történt.

twister2.jpgA szokásos ismerkedés, autó körbemutogatás, valamint a kötelező fotózkodások után elég hamar neki is álltunk a klipnek, pontosabban folytatta a stáb, ahol abbahagyta. Elég hamar rám került a sor, innentől pedig eléggé felgyorsultak az események. Ide állj, így vesszük, úgy vesszük, erre menjél, ajtó csukva, nyitva, füstöt neki, vegyük újra, nagyjából mindenki el tudja képzelni. Mondjuk én kicsit kihúztam magamat a munkából, odaadtam inkább a zenekarnak az autót, ha már egyszer ők úgyis tudják, hogy mit akarnak. Ezért aztán nyargalásztak vele (egyesben) a földúton, pózoltak, tapogatták, meg minden ilyen. Szerencsére semmi gond nem történt, az autó bírta, a stáb és a zenekar szintén bírta, a munka haladt.

twister3.jpgÉs mint minden ilyen esetben, mikor ennyi ember jó hangulatban összeverődik, folyamatosan ment az ökörködés, egymás cukkolása, meg ami ilyenkor szokás. Mondjuk ez annak is köszönhető, hogy elég jól meg volt szervezve minden. Őszintén szólva sokkal jobban, mint a 2013-as Interkozmosz forgatása volt. (Tényleg, a teljes filmet még nem is linkeltem. Na majd valamikor fogom.)

twister4.jpgNem nagyon emlékszem meddig maradtam, de kb. négyig, amikor is a saját részem végeztével elköszöntem a többiektől és hazaindultam. Ismét teljesen eseménytelen volt az út, a Delorean tökéletesen tette a dolgát. Aztán mikor hazaértem, kapott egy gyors mosást, hogy csak a legnagyobb sárdarabokat letakarítsam róla. Rettenetesen nézett ki. Utána már csak úgy közepesen koszosnak. Mindezek ellenére nagyon jó mulatság volt.

twister5.jpg

3 komment

Címkék: videó találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr837915716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabi DMC · http://delorean.blog.hu 2015.10.07. 12:59:01

Azért csak sikerült végül beléd nevelni, hogy csináljál képeket :)

Ha már kint voltatok a sárban, csinálhattatok volna egy TaxTheRich-féle videót www.youtube.com/watch?v=I-pzol0sxro
;)

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2015.10.07. 13:05:55

@Szabi DMC: Tévedés. Egy darab képet sem csináltam, de szerencsére ott volt Edit, akire viszont rá van nőve a fényképező. :D

Kemény vagyok, de azért nem ennyire. :)

Little Edit 2015.10.07. 18:14:16

Bizony, mindent fotózok. :) Itt meg egész nap kattogtattam, mert ki voltam jelölve a Twister werkfotósának. :D
süti beállítások módosítása