HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Karácsonyi járatás

2016.12.28. 10:00 :: Sidaries

Itt a blogon nem kívántam kellemes ünnepeket, de gondolom mindenki megtalálta enélkül is a rántott húst, de ha valakinek esetleg hiányzott a boldog karácsonyt kívánás, akkor ezt veheti annak. Viszont ha már egyszer itt van a karácsony, akkor menni kell a Deloreannel is, ezért aztán a második ünnepen kiálltunk vele és mentünk egy kört. Nem volt egy nagy valami, mert elég nyálkás volt az idő, csak arra az egy órára sütött ki a nap, amíg úton voltunk, de ennyi napsütés éppen elég is volt. Gondoltam is, hogy milyen jó lesz, hogy csinálok ilyen előtte-utána képet, hogy mennyire összekoszoltam az autót, de nem egészen úgy sikerült, ahogyan én azt elterveztem. Azért iderakom az "Előtte" képet.

jarataselott.jpgMikor kiálltam, elég párás volt az autó és örömmel vettem észre, hogy itt a nagy lehetőség a hátsó ablak fűtésének a kipróbálására. Ilyen lehetőség évente körülbelül egyszer fordul elő, és most volt ez a nagy nap. Örömmel jelenthetem, hogy a Deloreannek ez a funkciója továbbra is csodásan működik és továbbra is teljesen felesleges.

mukodikahatsoablakfutes.jpgMaga a vezetés eseménytelen volt, minden ment, minden működött, a többi közlekedő jó része továbbra is vigyorog, bár ez részben lehet, hogy a karácsonynak és az alacsony stresszszintnek tudható be.

Annyi extra volt, hogy ezúttal hazafelé Dudu is vezette egy kicsit az autót és habár kicsit parázott, de megoldotta a dolgot. Nem ment neki semminek, szóval nem kellett megölnöm. :)

Végül pedig mikor hazaértünk, csináltam egy "Utána" képet is. Oké, van valami változás, de őszintén szólva ennél nagyobb különbségre gondoltam. Na majd legközelebb.

jaratasutan.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: vezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr8512077351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása