HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Még egy utolsó videózás

2017.11.29. 10:00 :: Sidaries

Igazából eléggé elhanyagoltam a Deloreant október végétől, pedig lett volna pár alkalom egy kis vezetésre, mert nem volt annyira rossz az idő. Viszont valahogy úgy alakult, hogy egy jó hónapot mégis állt az autó. Ezért örültem neki, amikor jött egy kérés egy egyetemistától, hogy az egyik tantárgyához egy 5 perces kisfilmet kell készítenie és hogy december 1. a határidő. Na mondom az már valami, szóval akkor kapódjunk, aztán tegyünk valamit, a héten úgysem fog esni az eső.

Pár nappal később pedig már ott is voltunk a tatai Tesco parkolójában, ahol mindig is kezdődnek az ilyen események. Kb. 5 percet beszélhettünk ott, annyit, amíg elmondta, hogy pontosan mit és hogyan gondol, aztán már mentünk is egy másik helyszínre, ami az ő elképzelésének jobban megfelelt.

kintaprerin.jpgItt neki is álltunk a videózásnak, amiről igazából olyan nagyon sokat nem tudok mondani. Képzeljétek el, hogy milyen volt! Na olyan. Annyi érdekes volt, hogy az állóképekhez kerestem egy jó kis bekötő földutat, ahol a kb. fél órás videózás alatt úgy 7-8 autó ment el, ami miatt mindig indulni kellett és félreállni, majd vissza az előző helyre. Addig meggyőződésem volt, hogy azon a földúton kb. évente megy el ennyi autó, de úgy tűnik az éves forgalomnak sikerült pont erre a délutánra koncentrálódnia. Ez egy kicsit meg is nyújtotta az ottani időt, de még így is szűk egy óra alatt végeztünk. Utána nem sokat tököltünk, egy kis búcsúzkodás után ment is mindenki a dolgára.

bentamosoban.jpgAmi nekem még nem a hazaút volt, hanem egy kis takarítás, mert eléggé elhasználódott a gép az elmúlt időszakban, külalaki szempontból. Két hete már otthon le akartam mosni, de aztán kiderült, hogy a kinti csapunk már el van zárva, aztán így bukott a mutatvány, gépi mosóba meg nem viszem a Deloreant. Szerencsémre volt hely a mosóban, így aztán fél óra alatt szépen kisuvickolták a gépet. Innen már csak haza mentem, aztán a garázsba állás után le is takartam, amivel hivatalosan is eltettem télire. Régebben mindig ráraktam a takaróját, most már van, hogy ezt elhagyom. Amikor koszosabb, akkor nem rakom rá, mert különben a koszszemcsék összekaristolják a fényezést. Háháááá!!! :)

Szólj hozzá!

Címkék: vezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr1313399179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása