HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Év végi járatás

2019.01.09. 10:00 :: Sidaries

Az idei tél eddig nem volt kegyes a Deloreanezéshez, de két hete azért volt pár nap amikor száraz hideg idő volt, lehetett menni egy kicsit. Mentünk is. Persze az indulás, szokás szerint nyűgös volt. Mármint az autó indult, meg minden, de érződött rajta a "Haggyábékén!". Téli álomban volt, ilyenkor nem szeret megindulni, mikor kiállok vele, olyan nyűgös, mint egy primadonna. Nyikorog, zörög, füstöl, meg minden. Aztán amikor rendesen elindulok vele, mindez hatványozódik. El kell telnie úgy 5-10 kilométernek, hogy kezdjen rendes autómódra viselkedni, aztán onnantól már nincsen vele baj, de addig komolyan vicces, ahogy viselkedik.

evvegiindulas.jpgSzóval miután túlestünk a hisztizős körökön mentünk egy jót a környéken. Elmentünk Tatabányáig, voltunk Aldi és Praktiker parkolóban, dumáltunk jó fej tűzijátékárusokkal, egyéb érdeklődőkkel, vigyorogtak ránk, mi meg vissza, szóval egy átlagos túrázás volt. A Delorean persze gond nélkül ment, szinte 100%-os. Egy baja lett az elmúlt időszakban, aminek a javításának már a gondolatától is kiver a víz, bedöglött a jobb első hangszóró. Nem tudom mi baja lehet, de abban a esetben, ha a javításához ki kell szedni a műszerfalat, akkor esélyes, hogy így marad. Az ugyanis el van törve, és ha azt kiszedi valaki, kizártnak tartom, hogy jól vissza is tudja rakni. Új pedig nem nagyon van, főleg nem jó minőségben.

Volt még egy jó az elmúlt hetekben. Még valamikor, kb. két hónapja, amikor az a nagyon sok szülinapos volt, volt egy olyan, amelyiket nem írtam meg, pedig az egyik legjobb élmény volt a sok találkozó között. Legalább három órát beszélgettünk, tök jó fejek voltak, és úgy búcsúztunk el, hogy megígérték, hogy hoznak nekem valami ajándékot, mert akkor még nem sikerült. Nem is foglalkoztam a dologgal, őszintén szólva el is felejtettem, mikor egyszer csak csörgött a telefon és megkérdezték, hogy jöhetnek-e. Mondom persze, aztán megbeszéltünk egy második találkozót. Hát ennek a vége egy abszintozás lett, és egy jó kis beszélgetés, valamint egy potenciális programozó, aki valószínű, hogy leprogramozza nekem azt az oldalt, amit már régóta szeretnék. Ha beindul a dolog, majd egyszer arról is írok.

Ja és kaptam Red Eye whiskeyt és tejet. Csokisat. :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: vezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr2814547506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása