HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Tékasztorik 2.

2019.07.03. 10:00 :: Sidaries

Három évvel ezelőtt volt egy Tékasztorik című film, amiben pár percre benne volt a Delorean is. Már akkor is mondtam, hogy ezt a szereplést egyértelműen lelkesedésből vállaltam, mert az ultra low budget nem kecsegtetett sok jóval. A végeredmény egy szórakoztató kis film lett, sok hibával, de szerethetően.

Most viszont kitalálták a készítők, hogy itt az ideje a második résznek, és abba is kéne a Delorean, ismét csak egy percre. Mondtam is, hogy persze, szívesen, mikor, hol? Kiderült, hogy pár nap múlva, valahol Esztergom környékén. Totálisan elképzelhetetlen volt azon a napon, hogy el tudjak menni, mindezt pár percért, és utána még a normál programom is tudjon haladni, ezért megmondtam, hogy bocs, de ha eljönnek hozzám, akkor megoldhatjuk, de én olyan messzire most nem tudok menni. Kicsit szerveztek, aztán össze is tudtuk hozni a találkozót Tatán.

Egy közepesen elhagyatott útra volt szükség, kis forgalommal, az pedig van felénk elég sok, ezért a szokásos bázisról, a Tesco parkolójából indultunk egy tankolás, és egy elég hosszúra nyúlt felkészülési fázis után. Maga a forgatás kb. fél óráig tartott, talán még addig sem, tehát kábé annyi lesz az autó szerepe, mint az első részben is volt, azzal a különbséggel, hogy ezúttal mozogni is fog.

81000.jpg

Mint írtam, elég hamar végeztünk, a gyors búcsú után pedig már mentem is a pályára, mert nekem jelenésem volt Győrben, szűk egy órával később. Gondoltam, hogy nem lesz már időm az autócserére, ezért vettem matricát a Deloreanre, aztán miután felvettem egy havert útközben, kis késéssel meg is érkeztünk. Közben pedig meglett a 81000 mérföld is az autóban.

sotetbenkomaromban.jpg

Igazából örültem neki, hogy egy kicsit tudtam autózni, meg pár ismerősöm még nem látta a Deloreant, nekik is meg akartam már mutatni, úgy fél éve, de eddig nem tudtuk összehozni. Főleg a lámpák miatt, mert ahogy sokszor írtam már, nagyon rosszak voltak, de most úgy éreztem, hogy késő este ide vagy oda, ma fogom letesztelni őket éles helyzetben. Maradjunk annyiban, hogy középszar, de ez egyértelműen előrelépés a nagyon szar szintről, de ha valamiben, hát a lámpatechnológiában volt előrelépés az elmúlt 40 évben.

Egyébként az egész úton nem volt semmi különös, másnap pedig így volt lehetőségem arra, hogy Deloreannel menjek munkába. Ami mindig egy jópofa dolog.

1 komment

Címkék: film vezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr4314923060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leeroy869 2019.07.03. 21:33:29

Képzelem a fejeket a munkahelyi parkolóban :D
süti beállítások módosítása