HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Egy találkozó és egy szülinapos

2021.09.29. 10:00 :: Sidaries

Érdekesen jött össze ez a két dolog. Volt egy meghívásom egy újonnan induló találkozóra, Törökbálintra. FortunAmerica volt a rendezvény neve, és két fontos oka volt, hogy elmentem. Az egyik, hogy ekkor már egy ideje nem mentem a Deloreannel és az autópályás kirándulás az mindig egy élmény, a másik pedig, hogy pont az M1-ről lejőve az M0 mellett volt, nagyon jó helyen. Egy ideig Bopat is gondolta, hogy benéz, de aztán neki máshogy alakult a dolog, így egyedül mentem.

torokbalint1.jpg

Leraktuk hát a kölköket a mamának, beültünk Duduval a járműbe és megindultunk. Egy érdekes dolog volt útközben, ami említést érdemel, az, hogy a fékek egyáltalán nem érződtek jónak eleinte. Valószínűleg az lehetett a gond, hogy miután letakaríttattam a Deloreant a NAAF után, egyből esett is az eső és így vizesen raktam el, ezért pedig megrozsdásodhattak a féktárcsák. Emiatt amikor fékeztem, habár a fékhatás rendben volt, nagyon rázott az autó eleje. Aztán egy idő után rendbe jött, délutánra már nem volt nyoma a hibának, de azért adott egy kis gondolkodnivalót.

torokbalint2.jpg

A lényeg, hogy odaértünk és egy kis bénázás után be is jutottunk, majd leálltunk egy szimpatikus helyre. Onnan aztán elég hamar felküldtek minket KITT mellé, nem is értem miért. Ezután mentünk egy kört, rendeltünk egy pizzát, és élveztük a mindenhonnan megjelenő ismerősöket.

torokbalint3.jpg

Mert abból volt elég sok. Először a NAAFon már említett Terminátor jelent meg az autójával, aztán ugye KITT és a tulajdonosa, mint régi ismerős, aztán Twisterék tűntek fel, valamint NAAFos szomszédaink is megérkeztek. Ezen kívül pedig volt még pár távolabbi ismerős és egy párocska, akikre különösen emlékszem. Megjelenésük miatt is emlékezetesek voltak, amikor pedig kiderült, hogy a blogot is ismerik, már biztos volt, hogy emlékezni fogok rájuk sokáig. Jól el is beszélgettünk mindenféléről.

torokbalint4.jpg

Innen aztán már kezdett késő lenni, de egy dolog még hátravolt, mert szegény KITT aksija lemerült. Véletlenül rajta maradt a gyújtás és emiatt alakult ki az a kellemetlen, de ugyanakkor rendkívül vicces helyzet, hogy Deloreanről bikáztuk be KITTet, amit elég sokan le is fotóztak és az elkövetkező napokban többször láttuk magunkat mindenféle autós fórumokon.

torokbalint5.jpg

Végül aztán sikerült elindulni és mentünk is a következő checkpointra. Ami egy szülinapos volt nem messze innen, Budapest legnyugatibb részén. Amikor meghívott, erősen opcionálisra ígértem csak magamat, de így, hogy ez az autós találkozó ilyen közel volt, már nem volt gond még egy látogatással. Hat és fél hét körül értünk oda egy elég jól kinéző hotel parkolójába, onnan pedig igazán méltóságteljesen vonultunk be az ünneplő nép közé.

50esszulinapos1.jpg

A tapasztalat, hogy ilyenkor nincs annyira sok érdeklődő, de itt hirtelen mindenki elkezdte körbenyálazni az autót, és az ünnepelten is látszott, hogy igazán tetszik neki a látvány. Bő fél óráig tartott mire elkoptak az emberek és elfogytak a kérdések, így egy gyors búcsú után már indultunk is a dolgunkra, mert így is bőven sötétben értünk haza, azt meg a Deloreannel nem szeretem túlzottan. Egy hétre rá pedig megkaptam a képeket, és kiderült, hogy még Deloreanes szülinapi torta is volt. Hiteles.

50esszulinapos2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr5516698684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása