HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Egy kör

2014.10.08. 10:00 :: Sidaries

Hétfőn szép idő volt és mivel éppen búcsú volt a faluban, ami azt jelenti hogy mindenki szabin van a vasárnapi nagyon csúnya este miatt, ezért nem volt túl sok a munkám. (Egyébként ez tényleg durva, de ez úgy igaz, ahogy leírtam. Búcsúhétfőn leáll minden és kész. A munkaképes képesség kb. negyede dolgozik, de az is csak takarékon. Ez is megérne egy bejegyzést a hármas blogomra. :) ) Szóval nem volt túl sok dolgom és így még akkor sikerült végeznem amikor nem volt sötét és ezt úgy gondoltam meg kell ünnepelni egy kis Delózással.

Az első gondolatom csak egy szokásos kb. 10 kilométeres falu körüli tekergés lett volna, de miután kiálltam az autóval már éreztem hogy elvesztem és ebből nem csak 10 km lesz. Az autó könnyen indult, bár azért kicsit érezni lehetett a szemrehányást hogy három hete felé sem néztem. Hidegen szokás szerint kicsit kelletlen volt, de a szokásos pár perces bemelegedés után már minden ment ahogy kellett.

A lényeg hogy a 10 km végül bő 40 km lett és mindenestől egy óráig tartott. Közben szólt persze a Bosshoss, félig nyitott szájjal rágtam a rágót, bal kézzel fogtam a kormányt, jobbal a váltót, kiült a fejemre az "Én vagyok a legfaszább gyerek a környéken." vigyor és cirkáltam nagy örömömre.

Aztán mikor hazaértem - és most kimaxolom a blogon a cukiságfaktort - rá kellett jönnöm hogy az új kutyánk fél a Deloreantől. Egy autótól sem fél, de amikor kiálltam már akkor is elbújt. Amikor pedig megérkeztem akkor addig nézett amíg kinyitottam az ajtót. És akkor elfutott. Kiröhögtem, de szegény tényleg betege volt a helyzetnek. Egyébként én még életemben nem láttam két ilyen fotogén kutyát. :)

fotogenkutyak.jpg

4 komment

Címkék: vezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr66768153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabi DMC · http://delorean.blog.hu 2014.10.08. 12:29:49

Kicsit alakult a zenei ízlésed, de még nem az igazi ;)

Ahol legutóbb voltam szervizben, van egy barátságágos kutya, a nap 24 órájában az autók között van, és mi az egyetlen dolog, ami őrjöngő vadállatot csinál belőle? Egy járó motorú autó. Erre mondaná a karriertanácsadó, hogy ideje más típusú munka után nézni :)

Szabi DMC · http://delorean.blog.hu 2014.10.08. 12:30:35

Amúgy meg már megint nincs Delós fotó, úgyhogy a kutyásat se hisszük el!

Sidaries · http://delorean.blog.hu 2014.10.08. 12:48:05

@Szabi DMC: Igazából már régen eladtam az autót, elittam az árát és az elmúlt pár hónapban már csak hazudozni járok ide. :D
süti beállítások módosítása