HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

HungaroCon 2015

2016.01.13. 10:00 :: Sidaries

Pár héttel az október 21-i rohanás után már a levezető találkozóknál tartottam. Ezek egyike volt a HungaroCon, ahova még szintén nyáron ígérkeztem el. Maga a rendezvény nagyon hasonló volt a Szabi által látogatott MondoConhoz, csak ez valamivel kisebb volt. A programot külön nem írnám le, akit érdekel, itt megnézheti, maradjunk annyiban, hogy párat közülük én is megnéztem, meghallgattam és jól is tettem, mert sok érdekes dolog hangzott el.

hungarocon1.jpgFőleg persze a Nagyszínpadon 10:55-kor kezdődő érdekelt a legjobban, amiben én beszéltem a Delorean Motor Companyről, bő fél órában. Ez az előadás azért kicsit meglepetésként ért, mert eleinte csak az autóról volt szó, majd később jött az előadás ötlete. Bele is egyeztem könnyedén, mert úgyis tudok beszélni bármennyit a Deloreanről, de amikor kiderült, hogy egy 300 helyes színpad lesz előttem, azért megijedtem egy kicsit. Persze tudtam, hogy ennyi embert nem fog érdekelni, de mégis összeszorult a gyomrom, mikor rágondoltam. Ezért ezúttal felkészültem az előadásra egy cetli formájában, amire előző este felírtam pár olyan témát, amik jó és szórakoztató történetek voltak, gond esetére. Mindezt azért, hogy aztán elfelejtsem a cetlit felvinni magammal a színpadra. :)

hungarocon2.jpgSzerencsére a kicsit zötyögős indulást után elég jól belejöttem a beszédbe, a végén az 5 perces jelzésnél úgy éreztem, hogy olyan másfél-két órányi dolgot még el akarnék mondani az érdeklődő kb. 50 embernek. Közülük többen az előadás után odajöttek hozzám gratulálni, valamint további kérdéseket feltenni, ez jól esett. Szerencsére az előadásról készült egy videó kedvenc útitársamnak köszönhetően, amit fel is töltöttem a youtube-ra, ti pedig megnézhetitek, ha elég időtök és elszántságotok van hozzá. Van benne pár olyan történet, ami itt a blogon még nem volt, vagy csak nagyon régen, meg persze sok olyan is, amit már ezerszer hallhattatok, olvashattatok tőlem.

Szerintem nézzetek bele, aztán majd kitaláljátok, hogy jól tettétek-e. Kikérdezni azért nem fogom.

hungarocon3.jpgVégül pedig a képek, amik az ilyen rendezvénynek a lényegét adják. Párat kiraktam ide, de megéri kattintani is erre a linkre a többiért. Komolyan!

Ja és az autóval mi volt? Semmi. Ment, jött, semmi extra. Jó gép ez. Várja a májusi Írországot. Jövőre ismét jövök, csak akkor majd beöltözök fluxuskondenzátornak.

hungarocon5.jpg

1 komment

Címkék: találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr738265476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flux Claudia 2016.01.20. 07:09:38

Tudtál volna meg John Deloról mesélni és az autóról tényleg nem sok szó esett. Szerintem folytasd a beszédet egy újabb videoval, vagy csak hangfelvétellel!
süti beállítások módosítása