HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

Kiállítás a Győri Árkádban

2023.05.19. 10:00 :: Sidaries

Az elmúlt két hétben a Győri Árkádban volt kiállítva a Delorean. A megkeresés az ACCH-tól, azaz az American Car Club Hungarytől jött, akik egy vándorkiállítással járják a különféle plázákat. Egyszer, jó régen, már voltam egy ilyenen Szegeden, bár a távolság miatt akkor trélerezett az autó oda-vissza. Most viszont természetesen lábon vittem-hoztam az autót, ami egy sokkal szerencsésebb dolog, a dolog élvezeti értékéről nem is beszélve.

gyoriarkad01.jpg

Szóval a lényeg, hogy megkerestek, igent mondtam, megbeszéltük a részleteket, aztán vártuk az időpontot. Amikor pedig jött, akkor beültem a Deloreanbe, és az Árkád hátsó bejárata előtt találkoztam is a díszes kompániával. Mert addigra már ott volt egy AC Cobra, egy Dudu/Herbie, valamint egy piros Corvette és egy sárga Mustang. Valamint  kicsit később befutott General Lee is.

Megvártuk a zárást, aztán elkezdtünk bemenni a nem túl széles ajtón. Hát a Delorean sem egy vékony alkat, de a Charger az még egy pár centit ráver. Fel is rakom a videót, mert ezt megéri megnézni.

Szerencsére minden autó befért, aztán már csak az volt hátra, hogy beálljunk a helyünkre, majd megegyük az ajándékpizzát. Kicsit még beszélgettünk, aztán indultunk is haza. Kicsit féltettem az autót, de a szervezők mindenben megnyugtattak. Nem, nem fog senki beülni, mindig lesz itt biztonsági őr, jó messziről lesz körbekordonozva, stb.

gyoriarkad02.jpg

Mint kiderült, ez így egyáltalán nem volt igaz.

Már egy-két nap múlva is szólt az arra járó klubtag, Dexter, hogy a szalag, amit kiraktunk, hogy ne tudjon senki beülni, le van esve, a kordon pedig elég közel van az autóhoz. Szólt is a biztonsági őröknek, akik a környéken sem voltak, hogy visszarakja a szalagot, szerencsére azt megengedték. Így egy darabig nyugi volt, de aztán mire mentem az autóért megint le volt esve. Plusz mire odaértem, láttam, hogy a bal oldali ajtó, amit elméletileg nem szabadott volna kinyitni, rosszul van becsukva, és világít a lámpája ki tudja mennyi ideje. Ledesek már ezek a lámpák, de két hetet nem bír ki az aksi, szóval egy kicsit ideges voltam, hogy el tudok-e indulni. Szerencsére a kulcsok megvoltak, és az indulás is gond nélkül ment, valamint az autóból sem hiányzott semmi.

gyoriarkad03.jpg

Végeredményben semmi baj nem történt, az autó pont olyan állapotban van, mint amikor ott hagytam, ujjlenyomat is elég kevés lett rajta, de azért maradt egy keserű szájízem amiatt, hogy az Árkád vezetősége totál leszarta a megegyezésünk részleteit. Szegeden nem emlékszem, hogy lettek volna ilyen problémák.

Viszont mindezért kárpótolt, hogy nagyon jó utam volt hazafelé, imádtam minden percét. Szépen ment az autó, minden tökéletes volt. Igaz, alapjáraton még mindig rázkódik a motor, de ha megjöttünk a most hétvégi kirándulásból, talán meglesz a maradék benzincső, amivel remélhetőleg megjavul a dolog. Vagy ha nem, akkor lehet vinni újra K-Jetet beállítani.

Szólj hozzá!

Címkék: vezetés találkozó megjelenések

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr1718126062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása