HTML

Élet egy Deloreannel

Ez a blog a Delorean Klub Magyarország blogja. Terveink között szerepel a tulajdonunkban levő autók minél több kalandját megörökíteni, a Delorean Motor Company és John Delorean életét minél részletesebben dokumentálni.

Friss topikok

  • gigabursch: Az utolsó bekezdésben a lényeg!!! :-))) (2023.10.18. 12:45) Klubtalálkozó 2023
  • gigabursch: Sok csodát nem várok... Majd ha lesz, akkor tíz év múlva egy tízéveset. (2023.10.06. 11:46) Új Deloreanek - Frissítés 8.
  • Sidaries: @Tomchy: Valóban. Bár azért tegyük hozzá, hogy a vadnyugaton sem voltak éppen pontosak a vonatok a... (2023.09.26. 09:32) Levél érkezik - 42 év késéssel
  • bopat: Azért mentem lassan, mert nem bírtátok az iramot :) Vissza kellett fognom magam. (2023.07.13. 14:49) Ausztriai kirándulás
  • a8zoli: meg sokszor 15 evet kivänok ;) (2023.06.30. 18:33) 15 év

OT vizsga - Javítanivalók

2012.03.14. 10:00 :: Sidaries

Múlt héten megírtam, hogy leadtam az autót. Azóta annyi történt, hogy elmentem a Vurdon telepére és megcsináltuk az állapotfelmérést. Úgy tűnik, hogy nem lesz egy horrorösszeg a végeredmény, bár azért ahhoz, hogy minden szép legyen van még munka bőven. Az biztos, hogy a karosszériásuk szomorkodott az autó láttán. Neki nem sok túlórát fognak fizetni az biztos. :)

Szóval megemeltük az autót és haladtunk szépen hátulról előre és írtuk a gondokat. Négy dolog van, amivel mindenképpen foglalkozni kell. Az első, hogy a fékcsöveim elég használtasak. Jók, de OT-n ebbe beleköthetnek, tehát ez csere lesz.

A második a lengéscsillapítók szilentjeinek az állapota. Funkcionálisan ismét nincsen gond, de kicsit rojtosak, ezzel valamit kezdeni kell. Megpróbálok valami felújítást intézni, mert a delorean.eu-s új elég durva áron van. Írtam is róla még annak idején.

A harmadik a morgás, amit említettem az előzményekben is. Úgy tűnik nem csapágy lesz, hanem az angle drive nincs rendesen fixálva és az morog. Úgy tűnik ez olcsó javítás lesz.

A negyedik pedig a vezető oldali ülésem. Az most már úgy tűnik nagyon a végét járja és egyre többször hátradől. Szétszedik cafatokra és javítják.

allapotfelmeres.jpgEzeken felül is van még javítanivaló, de ezek az OT vizsgára nem létfontosságúak, viszont a boldogságom miatt szükségesek. Azért nem fog egyből menni, mert kicsit későn szóltam a felújításról és más autók is vannak előttem. Egyelőre így csak a vizsgán átmenés a lényeg, nem a 100%.

- A szokásos sebváltóolajfolyás. Mert folyik bizony. Lesz egy kis veszekedésem a Tibibával attól tartok. Ezt nagyon meg kéne oldaniuk garanciában, mert már másodszorra nem végeznek tökéletes munkát. Az OT előtt letöröljük azt a minimális pár cseppet és mivel úgyis trélerrel megy az autó, nem fog látszani. Ez viszont nagyon idegesítő.

- Egy motortartó bak már kicsit csúnya. A Vurdon szerint jövőre kell cserélni. Észben tartom.

- Kipufogó. Írtam még a karambol után, hogy nem tökéletes. Lehet, hogy gyártatok majd egy újat. Az is lehet, hogy itt az ideje a Stage I upgradenek? :)

- A bőrözések javítása. Én ezeket most megcsináltatnám, de elméletileg az én hibáim nem olyan nagyok. Simán elmennek patinának. Azért ez rövidtávon orvosolva lesz.

- Éves olajcsere. Eddig még elmaradt.

Hát azt hiszem ennyi. Amint változás lesz, szólok! :)

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: forgalombahelyezés

A bejegyzés trackback címe:

https://delorean.blog.hu/api/trackback/id/tr184314641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása